Κόσμος

Ταϊβάν: Νεκρός ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού

Νεκρός είναι ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ταϊβάν, ο πτέραρχος Σεν Γι-μινγκ. Το ελικόπτερο που επέβαινε συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μαζί με ακόμα 12 άτομα που επέβαιναν.

Μερικά λεπτά νωρίτερα, η κυβέρνηση της προέδρου της Ταϊβάν Τσάι Ινγκ-ουέν είχε δώσει λίγο μικρότερο απολογισμό θυμάτων, κάνοντας λόγο για έξι νεκρούς και πέντε επιζήσαντες.

Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν είχε ανακοινώσει πως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων στο ελικόπτερο αμερικανικής κατασκευής Black Hawk.

Δεν δόθηκαν διευκρινίσεις για την κατάσταση των ανθρώπων που επέζησαν.

Ο θάνατος του πτέραρχου καταγράφεται μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς θέλει να παγώσει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μετά την απόφασή του να μην παραδώσει άλλους Παλαιστίνιους κρατούμενους
Οι υπηρεσίες του Νετανιάχου ανακοίνωσαν πως αποφασίστηκε να αναβληθεί η απελευθέρωση των «τρομοκρατών» ωσότου εξασφαλιστεί η απελευθέρωση άλλων ομήρων εν ζωή
Η απελευθέρωση Παλαιστίνιων κρατούμενων στις 15 Φεβρουαρίου