Site icon NewsIT

Ταξιδιωτική οδηγία ΗΠΑ για την Αλβανία

04.06.2013 | 15:39
Ταξιδιωτική οδηγία ΗΠΑ για την Αλβανία

Να αποφεύγουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις καλεί τους Αμερικανούς πολίτες που ζουν στη χώρα η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Τίρανα.

Να αποφεύγουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις γιατί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να πάρει βίαιη τροπή, καλεί η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Τίρανα τους Αμερικανούς πολίτες που διαμένουν στη χώρα.

Η επίσημη ιστοσελίδα της πρεσβείας των ΗΠΑ υπενθυμίζει τους Αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν ή διαμένουν προσωρινά στην Αλβανία, ότι στη χώρα έχει αρχίσει η εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 23 Ιουνίου.

“Οι συγκεντρώσεις αναμένεται να κορυφωθούν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ως ένα φυσιολογικό ‘κομμάτι’ της δημοκρατικής διαδικασίας. Ωστόσο, οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν, για την προσωπική τους ασφάλεια, ότι πρέπει να αποφεύγουν δημόσιες συγκεντρώσεις σχετικές με τις εκλογές της 23ης Ιουνίου, στα Τίρανα και σε άλλες περιοχές της χώρας” αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι όλα τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις ενδέχεται να έχουν βίαιη εξέλιξη.

Διαβάστε
Εκπρόσωπος Μπερίσα: Βουλευτής προσπάθησε να με σκοτώσει!

Γιατί τα παιδιά των πεσόντων του Έπους 1940-41, έστειλαν επιστολή στον Μπερίσα

Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο Σαλί Μπερίσα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version