Κόσμος

“Τέλος” ο Κάνιε Γουέστ, υποδεχτείτε τον… “Γιε” – Αλλάζει το όνομα αλλά όχι την στήριξη στον Τραμπ

Ο Κάνιε Ουέστ, ο γνωστός Αμερικανός ράπερ, θα απαντάει πλέον σε όποιον τον φωνάζει «Γιε» (Ye), όμως, σε ό,τι αφορά τις πολιτικές του απόψεις η στήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ παραμένει ακλόνητη.

«Είμαι ο Γιε» ανακοίνωσε στο Twitter. Το «Γιε» ήταν για πολύ καιρό το προσωνύμιο του Ουέστ, όπως επίσης το «Γίζι» (Yeezy).

Ο Κάνιε Ουέστ, ή πλέον Γιε, ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματός του λίγο πριν από την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή “Saturday Night Live”, στο NBC, όπου εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος σε μπουκάλι νερό μαζί με τον ράπερ Λιλ Παμπ, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές του, οι οποίοι με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διερωτόντουσαν για τα όρια της δημιουργικότητάς του.

Δεν αλλάζει η στήριξη στον Τραμπ

Ο Ουέστ ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα τραγούδι με τίτλο «Ye», φορώντας, όπως κάνει συχνά, ένα καπέλο με το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, “Make America Great Again”.

Κατόπιν ο Αμερικανός καλλιτέχνης μοιράστηκε με το κοινό πολιτικές σκέψεις, τις οποίες ανήρτησε σε Instagram.

«Πολύ συχνά, μιλώντας με έναν λευκό, μου λένε: “πώς μπορείτε να αγαπάτε τον Τραμπ; Είναι ρατσιστής”. (Κι εγώ απαντώ), εάν ο ρατσισμός ήταν για εμένα πρόβλημα, εδώ και πολύ καιρό θα είχα εγκαταλείψει την Αμερική».

Ο Κάνιε Ουέστ κατηγόρησε επίσης τους Δημοκρατικούς ότι θέλουν να καταστήσουν τους πολίτες εξαρτημένους από τα κοινωνικά επιδόματα, ενώ επανέλαβε το ενδιαφέρον του για να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο Ντόναλντ Τραμπ του απάντησε σήμερα με ένα tweet.

«Όπως πολλοί, δεν βλέπω πλέον το Saturday Night Live (…) Άκουσα ότι ο Κάνιε Ουέστ, που φόρεσε ένα καπέλο με το σύνθημα MAGA (Make America Great Again) κατά τη διάρκεια του σόου (ακόμα κι αν του το αρνήθηκαν) ήταν φανταστικός.» έγραψε μεταξύ άλλων.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Μία εβδομάδα εθνικού πένθους κηρύχτηκε στη χώρα
Στη Μιανμάρ θα σταματήσει αύριο κάθε δραστηριότητα για ένα λεπτό στις 12:51 και δύο δευτερόλεπτα τοπική ώρα (08:21 το πρωί ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που γινόταν ο σεισμός των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Προσωπικό διάσωσης μπροστά από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στην πόλη Μανταλέι της Μιανμάρ
Ο Τραμπ κόβει την ιστορική μανόλια που φυτεύτηκε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Άντριου Τζάκσον πριν από 200 χρόνια
«Όλα πρέπει να τελειώσουν, και αυτό το δέντρο είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια, στην είσοδο του Λευκού Οίκου και πρέπει τώρα να αφαιρεθεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ιστορική μανόλια του Άντριου Τζάκσον που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829 έως το 1837