Κόσμος

Θα διαφημίσουν τον τουρισμό τους μέσω…Facebook!

Τι “Καλημέρα” και τι διαφημιστικές καμπάνιες από εφημερίδες και τηλεόραση. Οι Αυστραλοί έχουν “πιάσει” κανονικά πλέον το νόημα!

 

Ο Αυστραλιανός Οργανισμός Τουρισμού θα στηριχθεί στη συνεργασία εξεχόντων προσωπικοτήτων για την τουριστική προβολή της Αυστραλίας στο εξωτερικό, που θα γίνει κυρίως μέσω του…ίντερνετ. Και όχι όμως μέσω ίντερνετ γενικά αλλά και μέσω του Facebook.
 
“Φίλοι της Αυστραλίας” θα εμφανιστούν σε 80 βίντεο, που θα δημοσιευτούν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook.
 
Στα βίντεο γνωστοί σεφ, περιβαλλοντολόγοι, αθλητές και καλλιτέχνες μιλούν για τους αγαπημένους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Αυστραλία.
 
Ο διευθυντής του Αυστραλιανού Οργανισμού Τουρισμού, Νικ Μπέικερ, είπε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δώσει ώθηση στις εκστρατείες “από στόμα σε στόμα”. Η φετινή διαφημιστική εκστρατεία του Οργανισμού αναμένεται να δώσει βαρύτητα σε τέτοιου είδους μέσα.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε κινητήρα αεροπλάνου της Delta Airlines στο Ορλάντο - 282 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος
Στο αεροπλάνο, ένα Airbus 330, επέβαιναν 282 επιβάτες, 10 αεροσυνοδοί και δύο πιλότοι. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι τα πληρώματα εκκένωσαν την καμπίνα όταν φλόγες φάνηκαν στην εξάτμιση μιας από τις δύο κύριες μηχανές του αεροπλάνου
Φωτιά στο αεροσκάφος 330 της Delta
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Γάζα και τις συνομιλίες με το Ιράν
Η πιθανή επικοινωνία τους έρχεται επίσης καθώς οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ομήρων βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά από άλλη μια προσπάθεια των ΗΠΑ και της Αιγύπτου να καταλήξουν σε πρόταση την περασμένη εβδομάδα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ