Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Θα καραφλιάσει και ο Πρίγκιπας Χάρι! – Video

Θα καραφλιάσει και ο Πρίγκιπας Χάρι! – Video
φωτογραφία: Reuters

Μήπως ο Ουίλιαμ ζηλεύει υπερβολικά τον αδελφό του Χάρι σε σημείο να τον καταραστεί για τα μαλλιά; Πάντως, διακεκριμένος επιστήμονας προβλέπει ότι και ο έτερος Πρίγκιπας θα έχει κεφάλι καμπριολέ!

Ο διάσημος στη Βρετανία χειρουργός μεταμόσχευσης τριχοφυΐας Dr Asim Shahmalak έχει εκφράσει τη δυσάρεστη πρόβλεψη.

Πως, δηλαδή, ο Πρίγκιπας Χάρι χάνει τα μαλλιά του ακόμη πιο γρήγορα και από τον Ουίλιαμ στην ίδια ηλικία και μπορεί στα 50 του να είναι φαλακρός.

Ο χειρουργός που συχνά – πυκνά εμφανίζεται στα βρετανικά τηλεοπτικά κανάλια υποστηρίζει ότι οι απώλειες τριχών του κεφαλιού του Χάρι περνάνε σε δεύτερο πλάνο χάρις στην λάμψη που χαρίζει στο ζευγάρι η πανέμορφη Αμερικανίδα σύζυγός του, Meghan!

Ο ειδικός στη μεταμόσχευση τρίχας εξηγεί ότι άνδρες που είναι ευτυχισμένοι δεν νοιάζονται τόσο να κρύψουν την τριχόπτωση.

Όντως, ο 34χρονος δούκας του Sussex δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει την ταχεία απώλεια μαλλιών κι ο λόγος είναι η αρμονία της σχέσης του με τη Meghan.

Ο χειρουργός, που εργάζεται στην Crown Clinic στην πόλη του Μάντσεστερ και ειδικεύεται σε μεταμοσχεύσεις μαλλιών, λέει ότι η εύρεση συντρόφου κάνει τους άνδρες να μην στενοχωριούνται τόσο για το τριχωτό της κεφαλής τους.

Καταλήγοντας ο δόκτωρ Shahmalak λέει ότι ο Ουίλιαμ, ο Χάρι, ο πατέρας τους ο Κάρολος και ο παππούς τους Φίλιππος έχουν το βασιλικό γονίδιο της φαλάκρας!

πηγή: Daily Mail

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις