Δευτέρα, 14 Οκτ.
20oC Αθήνα

Η γυναίκα που ονειρεύεται το… σπέρμα του Πούτιν!

Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ

Να δημιουργηθεί μια νέα γενιά Ρώσων αποκλειστικά από το… σπέρμα του Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει Ρωσίδα πολιτικός και ζητά να δίνεται και μάλιστα με νόμο σε όσες θέλουν να γίνουν μητέρες!

Μείνατε με το στόμα ανοιχτό; Έχει και συνέχεια…

Η Γελένα Μπορίσοβνα Μιζούλινα είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για γυναικεία θέματα, παιδιών και οικογένειας. Είπε λοιπόν στα μέλη της επιτροπής της οποίας προεδρεύει πως το να δοθεί το σπέρμα του Πούτιν μέλλουσες μητέρες θα ενίσχυε τον πατριωτισμό των Ρώσων!

Η κα Μιζούλινα είναι γνωστή για τις… παράξενες ιδέες της. Κάποτε είχε ζητήσει να εγκαταλείψουν τη Ρωσία όσοι Εβραίοι μένουν εκεί. «Αρκετά προβλήματα έχουμε» είχε πει ενώ είχε κάνει πρόταση νόμου να απαγορεύεται η ανώτατη εκπαίδευση στις νεαρές γυναίκες που γίνονται μητέρες. Είχε επίσης προτείνει να μην κάνει κανείς σεξ στις περιοχές της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης!

Πρότεινε λοιπόν, να γίνει ένας νόμος που θα μετατρέψει τον Πούτιν σε… τράπεζα σπέρματος. Και όσες κάνουν το παιδί του Πούτιν θα παίρνουν και επίδομα από το κράτος!

«Το σκεπτικό μου είναι απλό: κάθε πολίτης θα πάρει μέσω ταχυδρομείου το γενετικό υλικό του προέδρου για να μείνει έγκυος με το παιδί του. Αυτές οι μητέρες θα παίρνουν και επίδομα από το κράτος»…

Είχε και συνέχεια η πρόταση της. Γιατί μίλησε και για την εκπαίδευση των παιδιών, σε περίπτωση που είναι αγόρια. Τότε, θα στέλνονται σε στρατιωτικές σχολές (τα λεγόμενα Souvorov (οικοτροφεία από τον καιρό της Σοβιετικής Ένωσης). Έτσι, τα παιδιά θα είναι αφοσιωμένα στην πατρίδα και προσωπικά στον Ρώσο πρόεδρο!

«Τα παιδιά που θα έχουν γεννηθεί από τον πρόεδρο θα αποτελέσουν τη μελλοντική στρατιωτική και πολιτική ελίτ» είπε.

Το αν πραγματικά τα είπε η Μιζούλινα, νομικός στο επάγγελμα, είναι κάτι που δεν το γνωρίζει κανείς. Σύμφωνα με όσα είπε ο Μίχαηλ Κλικίσιν στον Observer «όλα είναι βλακείες του κίτρινου τύπου της Ουκρανίας».

Ο Πούτιν πάντως στα όσα χρόνια είναι στο πολιτικό προσκήνιο δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή και γίνεται λίγο… έξαλλος όταν κάποιος τον ρωτά σχετικά.
Ο Ρώσος πρόεδρος έχει δυο κόρες από τον πρώτο του γάμο με την Λουντμίλα, την Μαρία και την Γεκατερίνα, οι οποίες προστατεύονται από έναν κώδικα σιωπής από τα ρωσικά ΜΜΕ.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε