Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Θρίλερ με την εξαφάνιση 28χρονης – Άντρας μυστήριο στο πλευρό της

Θρίλερ με την εξαφάνιση 28χρονης – Άντρας μυστήριο στο πλευρό της

Εντείνονται οι φόβοι για την εξαφάνιση της 28χρονης Carlie Johnson που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή. Η νεαρή γυναίκα αγνοείται μετά από νυχτερινή της έξοδο στο Λονδίνο.

Τελευταία φορά είδαν την 28χρονη από το Chelmsford, στο Essex, έξω από τον σταθμό Liverpool Street στο Λονδίνο. Θα έπαιρνε τρένο. Όμως η Carlie δεν γύρισε ποτέ σπίτι, ενώ συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της. Οι αρχές έδωσαν βίντεο στη δημοσιότητα όπου φαίνεται με έναν άγνωστο άντρα έξω από το κλαμπ XOYO γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του άντρα μυστήριο στο πλευρό της.

Στο μεταξύ, η 36χρονη σύντροφός της Evie Taylor επισημαίνει ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα της να εξαφανιστεί. “Το τηλέφωνό της είναι νεκρό. Δεν έχει ελέγξει τίποτα και αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζει”, σημείωσε στη Mail Online. H 28χρονη βρέθηκε στο Λονδίνο για συνέντευξη για δουλειά και μετά συναντήθηκε με τη σύντροφό της. Θα επέστρεφαν σπίτι μαζί, αλλά χωρίστηκαν στον σταθμό. “Νόμιζα ότι μπήκε σε άλλο βαγόνι”. Είχε μια κλήση από το κινητό της γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά δεν είχε ξανά νέα της έκτοτε και το κινητό της έχει απενεργοποιηθεί.

Η κάρτα της χρησιμοποιήθηκε μετά την εξαφάνισή της σε σούπερ μάρκετ. Όταν η σύντροφός της πήγε στο σούπερ μάρκετ και είδε τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, ανακάλυψε ότι χρησιμοποιήθηκε από άγνωστο άντρα.

Η οικογένειά της και η σύντροφός της μοιράζουν φυλλάδια για την εξαφάνισή της, ενώ οι αρχές “χτενίζουν” τις κάμερες ασφαλείας για να δουν αν μπορούν να εντοπίσουν τις κινήσεις της. Πριν από 4 μήνες η 28χρονη είχε τραυματιστεί βαριά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και υπήρχε φόβος να μην περπατήσει ξανά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε