Site icon NewsIT

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Veronica

24.08.2016 | 08:30
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Veronica

Αυξάνονται οι φόβοι για την εξαφάνιση της 15χρονης Veronica Sbircea που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες 5 εβδομάδες.

Οι αρχές αναζητούν την ανήλικη από το Kettering που χρησιμοποιεί και το όνομα Rachel ενώ έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 26χρονου από το Έσεξ με την υποψία της απαγωγής παιδιού. Λίγο αργότερα ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον επόμενο μήνα.

Η τελευταία φορά που είδε κάποιος τη Veronica ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιουλίου στο Brixton Road, στο νότιο Λονδίνο. Η μαθήτρια χρησιμοποίησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς το τελευταίο 24ωρο πριν από την εξαφάνισή της αλλά έκτοτε δεν την έχει ξαναδεί κανείς.

Ο επικεφαλής της έρευνας Elliot Foskett απηύθυνε νέα έκκληση στους πολίτες σχετικά με την τύχη της ανήλικης. “Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που την είδαν τελευταία φορά και ανησυχούμε για την ασφάλειά της.

Όπως πολλοί έφηβοι, η Veronica χρησιμοποιούσε πολύ το facebook και το snapchat αλλά δεν έχει κάνει καμία κίνηση στα social media από τις 28 Ιουλίου. Ξέρουμε ότι δεν έχει πρόσβαση σε χρήματα και κανένα μέσο για να κερδίσει εισόδημα. Είναι ένα πολύ ευάλωτο κορίτσι και ανησυχούμε όλο και περισσότερο για την ασφάλειά της”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version