Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Θρίλερ με την πτήση MH370! “Έπεσαν σάρκες από πτώμα στα συντρίμμια”

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL
ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Οι μαρτυρίες για τον εντοπισμό συντριμμιών αεροπλάνου σε ζούγκλα στις Φιλιππίνες έρχονται να εντείνουν το μυστήριο γύρω από το εξαφανισμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines. Η περιγραφή του 13χρονου Raik που άγγιξε το πηλίκιο του πιλότου είναι συγκλονιστική. Έπεσε σάρκα από το πηγούνι του πτώματος.

Η μαρτυρία για τα συντρίμμια αεροσκάφους στο νησί Sugbay στις Φιλιππίνες δόθηκε στις αρχές από τη θεία του Siti Kayyam. Είναι πεπεισμένη πως πρόκειται για την πτήση MH370. Ο 13χρονος μαζί με δύο 15χρονους φίλους του κυνηγούσαν πουλιά στην πυκνή ζούγκλα όταν έπεσαν πάνω στα συντρίμμια. “Ο Raik πήγε κοντά στο πτώμα του ενός πιλότου στα δεξιά και προσπάθησε να πάρει το πηλίκιο. Έπεσε σάρκα από το σαγόνι του.

DAILYMAIL

Τα αγόρια ήταν περίεργα. Είδαν δύο πτώματα να είναι δεμένα στις καρέκλες τους, φορώντας πηλίκια. Ο ένας από τους άντρες έμοιαζε με τη στολή του σαν στρατιώτης. Στο πίσω μέρος είδαν πτώματα, πολλά πτώματα. Άλλα με σάρκα και μερικούς σκελετούς. Άλλα γυμνά και άλλα με ρούχα. Ένα από τα αγόρια είδε ένα κομμάτι από ρούχα έξω από την άτρακτο, το άρπαξε και έτρεξαν. Είπαν πως η άτρακτος έμοιαζε άσπρη αλλά δεν ήταν σίγουροι επειδή ήταν σκοτεινά”.

Οι αρχές των Φιλιππίνων απορρίπτουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συντρίμμια της πτήσης MH370, σημειώνοντας πως η τύχη των αγνοουμένων του Boeing 777 παραμένει μυστήριο. Ο κυβερνήτης Nurbert Sahali εξέδωσε ανακοίνωση πως δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια.

Εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο τι συνέβη με την πτήση MH370, που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου του 2014 με 239 επιβαίνοντες. Τον Ιούνιο Γάλλοι ερευνητές ανακοίνωσαν πως ξεβράστηκε στο νησί του Ινδικού Ωκεανού Reunion κομμάτι του αεροσάφους που ανήκει στην πτήση MH370.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε