Κόσμος

Θρίλερ στον αέρα με Μπόινγκ 777! Ράγισε το παράθυρο στο πιλοτήριο

Συναγερμός στη Μόσχα μετά την είδηση ότι ένα Μπόινγκ 777 επιστρέφει στη ρωσική πρωτεύουσα λόγω ρωγμής σε παράθυρο του πιλοτηρίου μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS το πρωί της Παρασκευής (28.02.2020) ώρα Ελλάδος, επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο αεροσκάφος επιβαίνουν περισσότερα από 200 άνθρωποι – επιβάτες και πλήρωμα. Οι πιλότοι ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου την ρωγμή όταν εισήλθε το αεροσκάφος στον εναέριο χώρο του Καζακστάν.

Όπως αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το Μπόινγκ 777 είχε αναχωρήσει νωρίτερα για την Μπανγκόκ από το αεροδρόμιο Sheremetyevo στη Μόσχα.

Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν ότι το παράθυρο του πιλοτηρίου του αεροσκάφους έχει ραγίσει. Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι στην πτήση (flight SU6275) υπήρχαν πάνω από 100 άτομα.

πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ , Sputniknews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «φρικτό γεγονός» την αυτοκτονία της Βιρτζίνια Τζούφρι – Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας
«Πρώτα είχε τροχαίο, τώρα λένε ότι αυτοκτόνησε; Μοιάζει σαν κάποιος να ήθελε να τη δει νεκρή» - Μυστήριο με τον θάνατο της Τζούφρι - Είχαν προηγηθεί δύο ακόμη τραγωδίες θυμάτων του Επστάιν
Ντόναλντ Τραμπ
Πάνω από 70.000 πιστοί προσκύνησαν τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου – Σήμερα θα οριστεί η ημερομηνία του κονκλάβιου
Από σήμερα τα Μουσεία του Βατικανού και η Καπέλα Σιξτίνα θα παραμείνουν κλειστά για να ελεγχθεί προσεκτικά ο χώρος όπου θα συνεδριάσουν οι υψηλόβαθμοι κληρικοί
Πιστοί περιμένουν να προσκυνήσουν τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου