Site icon NewsIT

Θρίλερ με τον θάνατο 18χρονου μοντέλου – Βίντεο από τις τελευταίες της στιγμές

09.02.2018 | 12:32
Θρίλερ με τον θάνατο 18χρονου μοντέλου – Βίντεο από τις τελευταίες της στιγμές

Εν μέσω ισχυρισμών πως η 18χρονη Ivana Smit δολοφονήθηκε δόθηκαν στη δημοσιότητα πλάνα από τις τελευταίες της στιγμές στη ζωή.

Νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο της Ivana Smit βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η 18χρονη έπεσε στο κενό από τον 20ό όροφο του διαμέρισματος του Alexander Johnson και της συζύγου του.

Το πτώμα του μοντέλου βρέθηκε νεκρό μετά την πτώση 14 ορόφων από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του ζευγαριού, με τις τοπικές αρχές να κάνουν λόγο για ατύχημα.

Στο δραματικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές της φαίνεται ο Alexander Johnson να κρατά στα χέρια την Ivana Smit, με τη σύζυγό του να κοιτά υποστηρικτικά ενώ βρίσκεται λίγα βήματα δίπλα τους.

Λίγες ώρες αργότερα η 18χρονη Ivana Smit έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στην Κουάλα Λουμπούρ. Είχε πάει σε swingers πάρτι όπου έδιναν και έπαιρναν ναρκωτικά και αλκοόλ.

Για αυτό και η τοπική αστυνομία απέδωσε τον θάνατό της στις ουσίες και το αλκοόλ. Βρετανός αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση αναφέρει πως η Ivana Smit μπορεί να ήταν νεκρή πριν πέσει στο κενό. Ανέφερε πως αν είχε συμβεί στη Βρετανία οι αστυνομικοί θα το ερευνούσαν ως δολοφονία.

Βλέπουν δολοφονία του μοντέλου

Ο παθολόγος που διενήργησε τη δεύτερη μεταθανάτια εξέταση στην Ivana αναφέρει πως η έλλειψη αίματος στο σημείο της πτώσης δείχνει ότι το νεαρό μοντέλο ήταν νεκρό πριν την πτώση της στο κενό.

“Δεν έχω καμία αμφιβολία. Από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και από άλλες πληροφορίες είμαστε σε θέση να πούμε με σαφήνεια ότι αν το ερευνούσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο θα το αντιμετωπίζαμε ως ανθρωποκτονία”.

Ο συντετριμμένος πατέρας της Ivana, Marcel, ισχυρίζεται πως η αστυνομία ήθελε να κλείσει γρήγορα την υπόθεση. Οι γείτονες, όπως ανέφερε, άκουσαν φωνές και καβγά πριν τον θάνατο της κόρης του.

Είπε ότι το ζευγάρι είναι “swingers” που συχνά έπαιρναν μοντέλα πίσω στο διαμέρισμά τους για πάρτι και ερωτικά παιχνίδια. Στο βίντεο που εξασφάλισε η Dailymail φαίνεται ο Johnson να μεταφέρει στα χέρια την Ivana μέχρι το ασανσέρ τα ξημερώματα. Η γυναίκα του Luna περπατά μερικά βήματα πίσω τους. Η ώρα είναι 5.22.

Λίγες ώρες αργότερα η Ivana Smit βρέθηκε νεκρή. Είχε πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους και προσγειώθηκε στον 6ο όροφο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version