Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Θρίλερ! Βρήκαν οστά στο πατρικό σπίτι του εξαφανισμένου Daniel

Θρίλερ! Βρήκαν οστά στο πατρικό σπίτι του εξαφανισμένου Daniel

Πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του, μια ανατριχιαστική ανακάλυψη στο σπίτι της οικογένειας του Daniel O’Keeffe έρχεται να προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Η τελευταία φορά που τον είχε δει η οικογένειά του ήταν στις 15 Ιουλίου του 2015 και ποτέ δεν σταμάτησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι αρχές στη Βικτόρια επιβεβαίωσαν την είδηση, με τη Herald Sun να σημειώνει πως ήταν ο πατέρας του νεαρού Des O’Keeffe που βρήκε τα οστά. Η οικογένεια πιστεύει ότι ανήκουν στον Daniel που ήταν 24 ετών όταν εξαφανίστηκε. Τα οστά, σύμφωνα με τις αρχές, μοιάζουν να ανήκουν σε ενήλικα, αλλά θα επιβεβαιωθεί επίσημα αν είναι του Daniel μετά από εξέταση DNA.

Σε ανάρτηση που έκανε η αδερφή του Loren στο Facebook εκφράζει τη βεβαιότητα της οικογένειας πως τα οστά είναι δικά του. “Με λύπη μου ενημερώνω ότι βρέθηκαν τα οστά του Daniel. Ζητάμε να κρατήσετε την οικογένειά μας στις σκέψεις σας και να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτές τις δύσκολες ώρες”.

O Daniel με την αδερφή του Loren

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν βασανιστικά για την οικογένειά τους. “Πάντα σκεφτόμασταν αν είναι ασφαλής, αν έχει φάει, αν είναι καλά. Υπάρχουν τόσα πολλά ερωτηματικά που μπορεί να σε τρελάνουν. Είναι βασανιστικό. Είναι μαρτύριο”, είχε δηλώσει η αδερφή του πριν από ένα χρόνο. Ο πατέρας του νεαρού υπέφερε από κατάθλιψη και άγχος. Όταν εξαφανίστηκε ο γιος του το μοναδικό πράγμα που έλειπε από το σπίτι ήταν το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά την εξαφάνισή του, η Loren O’Keeffe είχε φτιάξει το Missing Persons Advocacy Network που είχε στόχο να επανασυνδέσει ανθρώπους με τους αγαπημένους τους και έδινε πρακτικές συμβουλές γύρω από υποθέσεις εξαφάνισης. Είχε αποκαλύψει πως η αστυνομία δεν κινητοποίηθηκε από τις πρώτες ημέρες εξαφάνισής του, ενώ οι δικοί του άνθρωποι έτρεμαν που δεν μπορούσαν να τον βρουν. Κάθε μέρα δεχόταν τηλεφωνήματα και μηνύματα από ανθρώπους που ισχυρίζονταν ότι τον είχαν εντοπίσει κάπου. Έφτασαν στο σημείο να ταξιδεύουν σε όλη την Αυστραλία για να ελέγξουν τους ισχυρισμούς.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε