Τετάρτη, 2 Οκτ.
25oC Αθήνα

Τη σκότωσαν στο ξύλο γιατί αρνήθηκε να τη «στρατολογήσουν»

Τη σκότωσαν στο ξύλο γιατί αρνήθηκε να τη «στρατολογήσουν»

Νεαρή μητέρα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μέλη θρησκευτικής αίρεσης όταν αρνήθηκε να τους δώσει το τηλέφωνό της! Τη σοκαριστική φωτογραφία από τη στιγμή της δολοφονίας της δημοσιεύει η βρετανική Mirror. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας McDonald’s στην Κίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τα μέλη της αίρεσης πλησίασαν την 23χρονη Wu Ting και επιχείρησαν να τη στρατολογήσουν. Εκείνη όμως αρνήθηκε να τους δώσει τον αριθμό του κινητού της.

Τότε, ένας από τα μέλη της αίρεσης άρχισε να τη χτυπά βάναυσα με μια σφουγγαρίστρα. Και ήταν τόσο το μένος του, που συνέχισε να τη χτυπά μέχρι που η σφουγγαρίστρα έσπασε!
Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα πέντε μέλη της αίρεσης χτύπησαν τη γυναίκα, κλωτσώντας την στο κεφάλι!

Κανείς απ’ όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο δεν έκανε το παραμικρό για να σταματήσει την επίθεση και να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Αντίθετα, έμειναν να κοιτούν καθώς εκείνη ήταν πεσμένη στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

Η στιγμή της δολοφονίας της 23χρονης γυναίκας έχει καταγραφεί και σε video, όπου ακούγεται κάποιος να λέει «σκότωσέ τη στο ξύλο» ενώ κάποιος άλλος ζητά να κληθεί η αστυνομία.

Οι τέσσερις από τους συνολικά έξι δράστες ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας και συνελήφθησαν καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από το εστιατόριο.

Πρόκειται για έναν άνδρα που ονομάζεται Zhang Fu, τις δυο κόρες του και τον γιο του, ο οποίος είναι ανήλικος και δεν συνελήφθη. Επίσης στην επίθεση συμμετείχαν δυο γυναίκες.

Η αίρεση Ισχυρό Πνεύμα (All Powerful Spirit) ιδρύθηκε στην βορειοδυτική επαρχία της Κίνας, Heilongjiang στις αρχές του 1990 και αργότερα επεκτάθηκε στις ανατολικές επαρχίες. Έχει κηρυχθεί παράνομη από το 1995.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: MIRROR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H στιγμή που άνδρας πιάνει μωρό που πέφτει από τον 2ο όροφο – VIDEO

Βίντεο – σοκ! Ανδρας κυνηγάει με μπαλτά παιδιά Δημοτικού

Τη βίασαν και θα τη μαστιγώσουν δημόσια γιατί το λέει ο νόμος!

Θυσίασαν βρέφος σε τελετή αίρεσης, για να σώσουν το κόσμο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε