Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Τι θα κάνει όταν βγει στη σύνταξη ο Ομπάμα; Απολαυστικό αυτοσαρκαστικό βίντεο!

Τι θα κάνει όταν βγει στη σύνταξη ο Ομπάμα; Απολαυστικό αυτοσαρκαστικό βίντεο!

Λίγο καιρό πριν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, ο Μπαράκ Ομπάμα απέδειξε για μια ακόμα φορά το χιούμορ του σε ένα αυτοσαρκαστικό βίντεο για τη ζωή μετά το τέλος της θητείας του.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο παραγωγής του Λευκού Οίκου για τα μελλοντικά του σχέδια και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο επικεφαλής του… καναπέ ζήτησε στο απολαυστικό βίντεο τη συμβουλή του Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν που του πρότεινε να βγάλει άδεια οδήγησης ή να γίνει προπονητής ομάδας.

Όταν βέβαια τηλεφώνησε στους Washington Wizards για να προσφέρει τις προπονητικές υπηρεσίες του, λέγοντας ότι έχει προπονήσει στο παρελθόν την ομάδα της κόρης του, του έκλεισαν το τηλέφωνο. Όσο για το δίπλωμα, βρέθηκε στο επίκεντρο το πιστοποιητικό γέννησής του.

Στο βίντεο καταφεύγει για συμβουλές ακόμα στον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπέρνερ με τον οποίο παρακολουθούν την ταινία “Toy Story”, ενώ νωρίτερα έφτιαχνε βιντεάκια με το κινητό της Μισέλ που τον μάλωσε όταν το κατάλαβε.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε