Site icon NewsIT

TIME: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

14.04.2015 | 18:22
TIME: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι αναγνώστες του περιοδικού Time που ανέδειξαν τον “τσάρο”, Πούτιν στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των ηγετών του κόσμου σε δημοσκόπηση που αφορά τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της χρονιάς.

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή βρίσκει τον Ρώσο ηγέτη να έχει συγκεντρώσει το 6,95% των ψήφων ενώ στη δεύτερη θέση τον ακολουθεί η 24χρονη τραγουδίστρια CL από τη Νότια Κορέα.

“Τεράστια νίκη” χαρακτήρισε το αποτέλεσμα το ειδησεογραφικό πρακτορείο SputnikNews ενώ στην κορυφαία δεκάδα φιγουράρουν επιπλέον δύο θρησκευτικοί ηγέτες (πάπας Φραγκίσκος και Δαλάι Λάμα), η 17χρονη ακτιβίστρια Μαλάλα Γιουσαφζάι και τρεις γυναίκες της μουσικής σκηνής που μετράνε δολλάρια και επιρροή. Η Lady Gaga, η Rihanna και η Taylor Swift μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητες το έργο τους ενώ στην ίδια λίστα βρίσκεται Μπαράκ Ομπάμα, όχι όμως η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ που χάνει τη δημοτικότητα της.

Η διάκριση του Ρώσου ηγέτη ως πιο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο έρχεται έξι μήνες περίπου μετά από ανάλογη ανάδειξη του σε σχετική λίστα του περιοδικού Forbes.

Η επίσημη λίστα θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 16 Απριλίου οπότε και ακόμη μια φορά ο Πούτιν θα βγάλει το t shirt του και θα δείξει στον κόσμο πως γίνεται ένας άντρας ηγέτης επάνω σε άλογο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version