Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ποιος στραγγάλισε τη Marcia – Την ταυτοποίησαν μετά από 37 χρόνια

Ποιος στραγγάλισε τη Marcia – Την ταυτοποίησαν μετά από 37 χρόνια

Είχαν περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες από τότε που βρέθηκε το πτώμα μιας νέας γυναίκας σε χαντάκι στο δυτικό Οχάιο.

Οι αρχές μετά από 37 χρόνια ταυτοποίησαν το πτώμα που ήταν γνωστό ως το “κορίτσι Buckskin”. Πρόκειται για την 21χρονη Marcia L. King από το Αρκάνσας.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Μαϊάμι, το πτώμα της Marcia είχε βρεθεί στο Greenlee Road στις 24 Απριλίου του 1981. Δεν πρέπει να είχε περάσει καιρός από τη δολοφονία της.

Ήταν πλήρως ντυμένη και φορούσε ένα σακάκι buckskin, που ενέπνευσε και το ψευδώνυμο για την άγνωστη για τέσσερις σχεδόν δεκαετίες δολοφονημένη γυναίκα. Δε φορούσε όμως κάλτσες και παπούτσια ούτε είχε πάνω της έγγραφα για να αναγνωριστεί.

Ποιος σκότωσε τη Marcia

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι η Marcia είχε στραγγαλιστεί και έφερε ένα αμβλύ τραύμα. Το 2008 η υπόθεση εξετάστηκε στο Εθνικό Σύστημα Αγνοούμενων και στις 9 Απριλίου, 37 χρόνια μετά τη δολοφονία της, ταυτοποιήθηκε το πτώμα της.

Η υπόθεση ήταν μία από τις πρώτες που έφερε εις πέρας το Miami Valley Regional Crime Lab μέσω DNA και νέων τεχνολογιών. “Οι αρχές δεν ξεχνούν ποτέ” δήλωσε ο σερίφης Dave Duchak.

Παραμένει ασαφές τι έκανε η Marcia στο Οχάιο τη στιγμή του θανάτου της. Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του σερίφη ήταν κοντά στο Louisville, το Kentucky, και το Pittsburgh πριν φύγει για το Μαϊάμι.

Οι αρχές δήλωσαν ότι η ταυτοποίηση του πτώματος είναι ένα μεγάλο βήμα προς την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της. “Είναι μια παλιά υπόθεση αλλά είμαστε αποφασισμένοι να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη όποιος το έκανε”.

Η οικογένεια της Marcia έχει ζητήσει να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της και δεν έχει σχολιάσει τις εξελίξεις. Δεν είχε δηλωθεί αγνοούμενη πριν πεθάνει. Η μητέρα της προσπαθεί να αντικαταστήσει τον τάφο όπου γράφει Jane Doe και βρίσκεται η σορός της κόρης της.

Πηγή: People

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις