Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Tina Turner εκ βαθέων: “Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Άικ με πήγε σε πορνείο!” – video

Tina Turner εκ βαθέων:  “Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Άικ με πήγε σε πορνείο!” – video
φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η τραγουδίστρια – θρύλος Tina Turner άνοιξε την καρδιά της στη Mail on Sunday για τα τραυματικά χρόνια δίπλα στον Ike Turner.

Η τραγουδίστρια – θρύλος Tina Turner ήταν ιδιαίτερα εξομολογητική για τον γάμο της με τον μουσικό της μπλουζ, Ike Turner, τον οποίο παντρεύτηκε σε ηλικία 22 ετών, και από τον οποίο είχε υποστεί κακοποίηση.

Στη συνέντευξή της στη Mail on Sunday η Αμερικανίδα σταρ αποκαλύπτει:

“Μάντεψε πού πήγαμε. Σε ένα πορνείο! Τη νύχτα του γάμου μας!”, τονίζοντας πως έμεινε στο χώρο επειδή φοβόταν την αντίδραση του συζύγου της εάν έφευγε.

Όπως είπε αναγκάστηκε να παρακολουθήσει ένα σόου ζωντανού σεξ. “Η εμπειρία ήταν τόσο άσχημη, που την κατέστειλα… και δημιούργησα ένα διαφορετικό σενάριο, μια φαντασίωση ρομαντικής απόδρασης”.

Μετά τον χωρισμό τους, η ίδια ακολούθησε δική της επιτυχημένη καριέρα: Ως σόλο καλλιτέχνιδα έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια άλμπουμ και σινγκλ σε όλο τον κόσμο.

Πλέον, σε ηλικία 78 ετών, ζει στην Ελβετία, έχοντας παντρευτεί τον μουσικό παραγωγό Έντουϊν Μπαχ. Ο Ike Turner πέθανε το 2007, σε ηλικία 76 ετών, έχοντας παλέψει πολλά χρόνια με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

Tina Turner: Ζώντας με τον φόβο

Η Tina είπε στη Mail on Sunday ότι φοβήθηκε να απορρίψει την πρόταση γάμου του Ike το 1962, ο οποίος ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερός της και την είχε “ανακαλύψει”, κάνοντάς την τραγουδίστρια της μπάντας του, Kings of Rhythm.

Η Tina μιλά πλέον ανοιχτά για τον θάνατο του γιου τους, Craig, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 59 ετών τον Ιούλιο του 2018 – και κατηγορεί εμμέσως τον Ike.

“Οι άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τι είδους άτομο ήταν – κάποιος που πηγαίνει τη σύζυγό του, με την οποία μόλις παντρεύτηκε, σε ένα ζωντανό, πορνογραφικό σεξ σόου, αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή”.

“Ήταν τόσο άσχημα. Ένιωθα άθλια, ;τα μάτια μου βούρκωναν, μα δεν υπήρχε διαφυγή. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε μέχρι εκείνος να το πει, αλλά το διασκέδαζε…”.

πηγή: Mail on Sunday

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις