Κόσμος

Της έκανε πρόταση γάμου μέσα στη Βουλή! Video

Σε μία... αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος της Λίγκας, Φλάβιο Ντι Μούρο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ιταλικό κοινοβούλιο για τα έργα ανασκευής, που πραγματοποιούνται μετά τους σεισμούς του 2016 που έπληξαν τη χώρα.

Όταν σηκώθηκε και πήρε τον λόγο, ο 33χρονος δεν αναφέρθηκε στο επίμαχο ζήτημα, αλλά στις επιπτώσεις που έχει το φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα των βουλευτών στην προσωπική τους ζωή! Κι αυτό, ήταν μία μικρή… εισαγωγή για την πρόταση γάμου που θα έκανε στην -επίσης βουλευτή- Ελίζα ντε Λέο.

“Παραμελούμε τις αληθινές αξίες, τους ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς, αυτούς που αγαπάμε”, είπε ο Φλάβιο Ντι Μούρο. Και συνέχισε, ζητώντας την προσοχή του θεωρείου: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα». Στη συνέχεια, έσκυψε κάτω από το έδρανό του και όταν στάθηκε ξανά όρθιος είχε στο χέρι του ένα ανοιχτό κουτί κοσμηματοπωλείου, το οποίο είχε ένα δαχτυλίδι.

Σηκώνοντάς το ψηλά, προς τη μεριά του θεωρείου όπου καθόταν η καλή του, Ελίζα ντε Λέο, ο βουλευτής είπε: «Ελίζα, θα με παντρευτείς;».

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η συγκινημένη γυναίκα απάντησε καταφατικά, χωρίς ωστόσο να καταγραφεί η απάντησή της από τις κάμερες.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αθώα και άοπλα τα θύματα των εκτελέσεων στη Συρία - Στους 1.500 οι νεκροί, συνεχίζονται οι σφαγές με «συνοπτικές διαδικασίες»
Ανάμεσα στα θύματα, εκατοντάδες παιδιά, γυναίκες και Χριστιανοί. «Θα λογοδοτήσουν όσοι ευθύνονται για την αιματοχυσία αμάχων», υποσχέθηκε ο Άχμαντ αλ Σάρα
Στρατιώτες στη Συρία
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αργεντινή για τους 16 νεκρούς από τις πλημμύρες – Αγνοούνται 100 κάτοικοι, χιλιάδες οι εκτοπισμένοι
Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι ηλικιωμένοι. Αδιάκοπες οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των αγνοούμενων και ειδικά των δυο μικρών αδελφών που παρασύρθηκαν από τα νερά
Κάτω από το νερό τα οχήματα στην Μπαΐα Μπλάνκα