Κόσμος

Της έκοψαν το κεφάλι γιατί ψώνιζε χωρίς τον άνδρα της!

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως. Σε ένα απομακρυσμένο χωριό του Αφγανιστάν μια γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας και μάλιστα με αποκεφαλισμό γιατί “τόλμησε” να πάει στην αγορά του χωριού για ψώνια χωρίς τη συνοδεία του άνδρα της.

Η 30χρονη αποκεφαλίστηκε στο χωριό Λαττί της επαρχίας Σαρ ε Πολ στο βόρειο Αφγανιστάν και οι αρχές υποπτεύονται τώρα ότι στο περιστατικό εμπλέκονται άτομα που είτε έχουν σχέσεις είτε ανήκουν στις τάξεις των Ταλιμπάν.

Το τραγικό είναι ότι ο σύζυγος της 30χρονης βρίσκεται για δουλειά στο Ιράν και έτσι θα ήταν αδύνατο να είναι μαζί της.
Σύμφωνα με τις περιγραφές σε τοπικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα εντοπίστηκε μόνη στην αγορά, άνδρας που κρατούσε καλάσνικοφ την πλησίασε, υπήρξε καυγάς μεταξύ τους και στη συνέχεια ο άνδρας την αποκεφάλισε με την ξιφολόγχη του όπλου του.

 

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο μήνυμα Ιμάμογλου σε Ερντογάν μέσα από τη φυλακή: «Θα διώξουμε αυτή τη χούφτα κακών ανθρώπων»
«Εμείς, ως έθνος, θα διώξουμε το μόνο άτομο που βλέπει κάθε μέσο επιτρεπτό, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης των δικαιωμάτων των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού»
Ένας άνδρας κρατάει το ψηφοδέλτιο με τη φωτογραφία του Εκρέμ Ιμάμογλου
Θάνατος του μικρού Εμίλ στη Γαλλία: Η ζαρντινιέρα με ίχνη αίματος, μία ανώνυμη επιστολή και η αυτοκτονία του ιερέα που τον βάπτισε – Τα κρίσιμα στοιχεία της έρευνας
Σοβαρά ερωτήματα για το θρίλερ της εξαφάνισης και του θανάτου του 2χρονου Εμίλ στις γαλλικές Άλπεις - Συνελήφθησαν οι παππούδες του και δύο θείοι του ως βασικοί ύποπτοι
Ο μικρός Εμίλ