Κόσμος

Της έκοψε τον λαιμό και έπινε το αίμα της

Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό έγκλημα βρέθηκαν χωρικοί και αστυνομικοί που συνέλαβαν δολοφόνο βαμπίρ στη Ζιμπάμπουε.

Ο 34χρονος Christopher Sibanda μαχαίρωσε επανειλημμένα και έκοψε τον λαιμό της ηλικιωμένης Subusisiwe Sigauke για να πιει το αίμα της.

Όταν τον είδε περαστικός να πίνει το αίμα της από τον λαιμό κάλεσε τις αρχές και τον έπιασαν στο Sikhewu.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ύποπτος φέρεται να διέπραξε φόνο γύρω στις 14:00 την Τετάρτη κατά μήκος του κεντρικού δρόμου από το Kana Mission Hospital προς το χωριό Sikhewu. Οι χωρικοί που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τον συνέλαβαν και τον περέδωσαν στην αστυνομία” σημείωσε ο επιθεωρητής Eglon Nkala.

Σοκ από το ανατριχιαστικό έγκλημα

Τοπικός σύμβουλος δήλωσε ότι ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές. “Κάποιες φορές φαίνεται να χάνει το μυαλό του”. Δεν είχε λάβει καμία θεραπεία για θέματα ψυχικής υγείας.

Φέρεται να επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα ενώ περπατούσε από το νοσοκομείο όπου είχε πάει να πάρει τα φάρμακά της.

“Τη χτύπησε αρκετές φορές πριν τελικά της κόψει τον λαιμό. Τον βρήκαν να πιπιλίζει το αίμα του θύματος από τον λαιμό” συμπλήρωσε.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα
Η στιγμή της απελευθέρωσης του έκτου ομήρου μετά από 10 χρόνια στα χέρια της Χαμάς - Βεδουίνος με ιστορικό ψυχικής νόσου που «αγαπά τη Γάζα»
«Είναι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος που ήθελε να φτάσει στη Γάζα, αγαπάει τη Γάζα, δεν πήγε εκεί επιθετικά», δήλωσε ο πατέρας του
Η στιγμή της απελευθέρωσης του Hisham al-Sayed, συνοδεία μέλους του Ερυθρού Σταυρού
Ισραήλ: Η οικογένεια Μπίμπας λέει ότι δεν έλαβε καμία λεπτομέρεια σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των ομήρων           
Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι η Σίρι Μπίμπας και τα δύο παιδιά της σκοτώθηκαν τον Νοέμβριο του 2023 από ισραηλινό βομβαρδισμό στον τόπο όπου κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας
Ταυτοποιήθηκε η σορός της Σίρι Μπίμπας ανακοίνωσε η οικογένειά της