Σάββατο, 27 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Της κρατούσε το χέρι μέχρι την τελευταία της πνοή! Πέθανε μετά [vid]

Της κρατούσε το χέρι μέχρι την τελευταία της πνοή! Πέθανε μετά [vid]

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο ένα ζευγάρι από το Tenessee μετά από 64 χρόνια γάμου.

Η Dolores Winstead, 83, και ο σύζυγός της Trent Winstead, 88, πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά στο Saint Thomas West Hospital στο Nashville. Ο 88χρονος, όπως δήλωσε η κόρη τους Sheryl, εισήχθη στο νοσοκομείο μέσα στον μήνα και η μητέρα της υπέστη απροσδόκητα ανεύρυσμα ενώ τον επισκέφθηκε.

Η Sheryl και ο αδερφός της αποφάσισαν να την αφήσουν να φύγει φυσικά όταν οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η ποιότητα της ζωής της θα επηρεαστεί αν την κρατήσουν διασωληνωμένη. “Όταν εξηγήσαμε στον πατέρα μας ότι δεν θα τα καταφέρει, πραγματικά για εμάς θρήνησε μέχρι θανάτου”.

Το προσωπικό του νοσοκομείου έβαλε τα κρεβάτια τους το ένα δίπλα στο άλλο ώστε να μπορέσουν να περάσουν τις τελευταίες τους ώρες μαζί. “Ο πατέρας μου κρατούσε το χέρι της μητέρας μου μέχρι την τελευταία της πνοή”. Η Dolores πέθανε το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου μετά από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και ο Trent αργά το απόγευμα της επόμενης μέρας μετά από επιπλοκές λόγω νεφρικής ανεπάρκειας.

“Ήταν πολύ δύσκολο για μένα γιατί ήμουν τόσο κοντά τους και ποτέ δεν περίμενα να χάσω και τους δύο μου γονείς την ίδια στιγμή. Αλλά από τη μια πλευρά βλέπω τη γλυκιά ιστορία. Ότι έφυγαν μαζί ευτυχισμένοι και αυτό είναι που ήθελαν”.

Η Dolores και ο Trent γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1950 και ενώ ο Trent έφυγε για να υπηρετήσει στον πόλεμο της Κορέας αντάλλαζαν ερωτικά γράμματα. Λίγο μετά τον πόλεμο παντρεύτηκαν και πέρασαν τα “χρυσά” τους χρόνια στο Nashville. Στις 17 Ιανουαρίου θα έκλειναν 65 χρόνια γάμου.

Πηγή: ABC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε