Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Το άγνωστο εγκάρδιο μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι στην Κέιτ Μίντλετον μετά το Wimbledon

Το άγνωστο εγκάρδιο μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι στην Κέιτ Μίντλετον μετά το Wimbledon
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν σταματάει να ελπίζει ότι θα μπορέσει επιτέλους να ξαναφτιάξει τη σχέση με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλεντον.

Και επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, λέγεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε ένα εγκάρδιο σημείωμα στην Κέιτ Μίντλετον μετά την εμφάνισή της στο στον τελικό του τουρνουά ανδρών στο Wimbledon την περασμένη εβδομάδα.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ και αποθεώθηκε από το κοινό. Στο πλευρό της ήταν όχι μόνο οι γονείς της, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον αλλά και η αδερφή της, Πίπα.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε το τουρνουά και απένειμε το τρόπαιο ανδρών στον Κάρλος Αλκαράθ που νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον εν μέσω της θεραπείας της για τον καρκίνο που ανακοίνωσε τον Μάρτιο.

Μια πηγή υποστηρίζει πως δεν ήταν μόνο οι θαυμαστές της που ευχαριστήθηκαν με την εμφάνισή της, αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ από μακριά.

Η πηγή ανέφερε ότι η εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ώθησε τον πρίγκιπα Χάρι να της στείλει ένα σημείωμα με την ελπίδα να ξαναφτιάξουν την τεταμένη σχέση τους.

«Ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούσε το Wimbledon και ενθουσιάστηκε που είδε την Κέιτ Μίντλετον να δείχνει τόσο λαμπερή. Της έστειλε ένα εγκάρδιο σημείωμα για να τη συγχαρεί και να της πει πόσο χαρούμενος ήταν που την είδε έξω» είπε και συνέχισε:

«Είναι τόσο ευγνώμων που είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της αφού πήρε λίγο χρόνο εκτός -όπως και η Μέγκαν Μαρκλ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πηγή είπε ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι πεπεισμένος ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσει να φτιάξει τη σχέση του και της Μέγκαν με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

«Αν και είναι μια άβολη κατάσταση για όλους, και οι δύο πιστεύουν ότι όσο πιο γρήγορα καταφέρουν να τα αφήσουν όλα πίσω τους, τόσο το καλύτερο» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε στενό δεσμό με τον αδερφό του Γουίλιαμ αλλά και την Κέιτ Μίντλετον, την οποία στο παρελθόν είχε περιγράψει ως την αδερφή που δεν είχε ποτέ και πάντα ήθελε.

Αφού παραιτήθηκαν από εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έσπασαν τη σιωπή τους για τη ζωή στη βασιλική οικογένεια σε μια συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ, στην οποία έκαναν ορισμένες πικάντικες αποκαλύψεις.

Στη συνέχεια ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογένειά του στην αυτοβιογραφία του «Spare», η οποία περιελάμβανε ιστορίες για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μετά και τη μετακόμισή του στην Αμερική το 2020, μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο μικρά παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ έχουν αποξενωθεί περισσότερο. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις