Παρασκευή, 19 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Το δώρο του νονού Έλτον Τζον που προκάλεσε… αμηχανία στον Ρόμεο Μπέκαμ – video

Το δώρο του νονού Έλτον Τζον που προκάλεσε… αμηχανία στον Ρόμεο Μπέκαμ – video

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Ρόμεο συμπληρώνει σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, τα 16 του χρόνια αλλά… οι εορτασμοί ξεκίνησαν νωρίτερα και με πρωταγωνιστή τον νονό του εορτάζοντα Έλτον Τζον.

Η ευτυχής μαμά Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα μικρό βιντεάκι από την έκπληξη που επεφύλαξαν η οικογένεια και οι νονοί του Ρόμεο (ο Έλτον Τζον και ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις) στον 16χρονο.

Ένα video από τη στιγμή που σε εστιατόριο όπου δειπνούσαν (το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στη νότια Γαλλία) εμφανίζεται η γενέθλια τούρτα και όλοι τραγουδούν στον Ρόμεο το Happy Birthday. «Πρόωροι εορτασμοί από τους καλύτερους νονούς» έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η αμηχανία είναι έκδηλη στο πρόσωπο του Ρόμεο, όπως θα ήταν σε κάθε παιδί της ηλικίας του μάλλον… Δίπλα του, ο μεγάλος αδερφός του Μπρούκλιν χειροκροτά μάλλον… βαριεστημένα.

Δείτε το video

We love you @eltonjohn @davidfurnish X kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Οι αφιερώσεις της Βικτόρια Μπέκαμ στον κανακάρη της που κλείνει τα 16 του χρόνια δεν σταμάτησαν, με το πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας να ανεβάζει φωτογραφίες του γιου της στο Instagram για να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις