Κόσμος

Το FBI δεν θα ασκήσει δίωξη στην Χίλαρι Κλίντον

Το FBI διατηρεί τη θέση της μη άσκησης δίωξης κατά της Χίλαρι Κλίντον για τη διαχείριση του προσωπικού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο ρεπουμπλικανός βουλευτής Τσάφετς δήλωσε ότι ο αρχηγός του FBI Κόμεϊ πληροφόρησε την επιτροπή έρευνας της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι «με βάση την έρευνα, δεν έχουμε μεταβάλει τα συμπεράσματα που διατυπώσαμε τον Ιούλιο» σε σχέση με τα email της Χίλαρι Κλίντον.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie