Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Το γράμμα στον μικρό Rafael που συγκίνησε το ίντερνετ!

Το γράμμα στον μικρό Rafael που συγκίνησε το ίντερνετ!

Όταν είσαι ο νέος μαθητής σε ένα σχολείο είναι πάντα δύσκολο στην αρχή μέχρι να προσαρμοστείς και να βρεις τους ρυθμούς σου με τους νέους συμμαθητές.

Ακριβώς αυτό συνέβη και στον 10χρονο Rafael που περιπλανιόταν μόνος δεν είχε κανέναν να καθίζει μαζί και να φάει το κολατσιό του. Οι γονείς του είχαν μετακομίσει από το Μεξικό και ο μικρός Rafael δεν γνώριζε ακόμα κανέναν στο καινούριο του σχολείο στην Καλιφόρνια.

Τα αγγλικά του δεν ήταν πολύ καλά και πάλευε να κάνει νέους φίλους, κάτι που παρατήρησε η μικρή Amanda και αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Μπορεί να μην ήξερε καθόλου ισπανικά, αλλά δεν το έβαλε κάτω και με τη βοήθεια του Google Translate του έγραψε ένα απλό γράμμα.

“Θα ήθελες να κάτσεις μαζί μου σήμερα; Ψάξε με και θα σου δείξω που κάθομαι. Μπορούμε να ζωγραφίσουμε ή να πούμε απλά τρομακτικές ιστορίες. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, Amanda”. Η τρυφερή κίνηση της Amanda έγινε με συγκίνηση δεκτή από τον Rafael και πλέον είναι πολύ καλοί φίλοι.

“Κυριολεκτικά κλαίω από τη στιγμή που το διάβασα επειδή ήταν το πιο γλυκό πράγμα σε όλο τον κόσμο” δήλωσε η μητέρα της μικρής Amanda, Kimber Kinard, στο CBS News.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε