Site icon NewsIT

Το… κορονο-πάρτι του Τραμπ! Νόσησαν πέντε από όσους έδωσαν το παρών!

02.10.2020 | 23:10

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2020, ούτε μία εβδομάδα πριν, όταν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου… μπλέχτηκαν με δεκάδες καλεσμένους στους κήπους της Προεδρικής Κατοικίας, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε επίσημα την Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ για την θέση της εκλιπούσης Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Εκείνη την ημέρα, μπορούσε να διακρίνει κανείς πολλούς από τους καλεσμένους να μην φορούν μάσκες, να κάνουν… μπουνίτσες και να χαιρετούν ο ένας τον άλλον από πολύ κοντά, την ώρα που οι θέσεις τους είχαν απόσταση της περιόδου… προ κορονοϊού.

Τραμπ κορονοϊός

Οι εικόνες αυτές σήμερα, Παρασκευή 02.10.2020, έρχονται στο προσκήνιο, μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ πως τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, Μελάνια, προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό.

Τι συνέβη; Πέντε από τους παρευρισκόμενους έχουν ήδη νοσήσει!

Μόλις χθες, Πέμπτη, η Χόουπ Χικς, μια συνεργάτης του Τραμπ που είχε γίνει… η σκιά του το τελευταίο διάστημα, διαγνώσθηκε θετική και εικάζεται πως είναι ο «ασθενής μηδέν» στον στενό κύκλο του Πλανητάρχη. Είχε δώσει το παρών στην εκδήλωση, φυσικά μαζί με τον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: Γράψτε τρεις.

Πριν μόλις λίγες ώρες, ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής, Μάικ Λι, ο οποίος επίσης βρέθηκε στην εκδήλωση, ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό. Σύνολο τέσσερις.

Click4more: Πανικός στις ΗΠΑ! «Κάντε τεστ κορονοϊού» λένε σε οπαδούς του Τραμπ

Εν τω μεταξύ, σημειώνεται πως η Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ, πριν ξεκινήσει την καριέρα της στην Δικαιοσύνη, είχε “φτιάξει το όνομά της” στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Notre Dame.

Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, John Jenkins, επίσης παραβρέθηκε στην τελετή του Λευκού Οίκου και είναι ο πέμπτος που ανακοινώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Κανείς βεβαίως δεν μπορεί να πει με σιγουριά… ποιος κόλλησε ποιον, ωστόσο οι εικόνες κάνουν πια τον γύρο του κόσμου.

Πηγή: abcnews.go.com
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version