Site icon NewsIT

Το.. κουλό χέρι του Πούτιν!

16.12.2015 | 20:28
Το.. κουλό χέρι του Πούτιν!

Η Ρωσία με τον πρόεδρό της απασχολεί τα μέσα διαρκώς. Αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με το ζήτημα της Τουρκίας. Αφορά σε κάτι πιο ανάλαφρο και αστείο θα λέγαμε. Παρατηρήστε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Πούτιν να περπατάει και θα καταλάβετε.

Λοιπόν, κάτι πάει λάθος με το βάδισμα του κυρίου Πούτιν. Και αυτό δεν είναι κάποιο συμπέρασμα δικό μας, αλλά ειδικών νευρολόγων. Οι ερευνητές μετά από ενδελεχή μελέτη κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πράγματι ο Πούτιν, καθώς περπατά, κινεί περίεργα το δεξί του χέρι. Είναι διαρκώς κρεμασμένο και το κουνάει ελάχιστα. Ο λόγος; Η εκπαίδευσή του ως πράκτορας για την KGB. Ο Πούτιν έχει μάθει να κρατά το δεξί χέρι όσο γίνεται πιο κοντά στη θήκη του πιστολιού του, κοντά στο στήθος του.

”Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι της Ρωσίας, περπατούν με τον ίδιο τρόπο, μιας και έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση στον στρατό ή την KGB”. Άλλοι βέβαια, που ασχολούνται με την κινησιολογία, λένε πως ένα τέτοιο βάδισμα είναι αρκετά επικίνδυνο μιας και θεωρείται συνήθως ένα πρώιμο σημάδι της νόσου του Πάρκινσον.

Γνωστό ως ‘βάδισμα πιστολέρο’, ο συγκεκριμένος τρόπος βαδίσματος εξηγεί πολλά για τη στρατιωτική εκπαίδευση των υψηλόβαθμων Ρώσων.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version