Site icon NewsIT

Το μοντέλο Ιβάνκα και η αμήχανη Μέρκελ – Selfie από το Βερολίνο [pic]

26.04.2017 | 10:24
Το μοντέλο Ιβάνκα και η αμήχανη Μέρκελ – Selfie από το Βερολίνο [pic]

Δίπλα στις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, όπως η Άνγκελα Μέρκελ και η Κριστίν Λαγκάρντ, η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται πως εδραιώνει το ρόλο της και εκτός ΗΠΑ. Η κόρη του Αμερικανού προέδρου βρέθηκε στο Βερολίνο για τη Σύνοδο W20 και φυσικά οι selfies δεν έλειψαν.

Στο πάνελ για το ρόλο των γυναικών, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ κάθισε δίπλα στην επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και ήταν συνεχώς δίπλα στην καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Τη συζήτηση συντόνισε η εκδότης του περιοδικού WirtschaftsWoche και καθηγήτρια Μέσων και Επικοινωνίας Miriam Meckel, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία για μια… selfie.

Μια φωτογραφία στην οποία βρίσκονταν η καγκελάριος της Γερμανίας, η διευθύντρια του ΔΝΤ, η Βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα και η… Πρώτη Κυρία (η πραγματική όπως φαίνεται) Ιβάνκα Τραμπ.

Η Μέρκελ είναι (όπως στις περισσότερες φωτογραφίες της) μάλλον αμήχανη, οι υπόλοιπες χαμογελαστές όπως αρμόζει σε μια χαλαρή φωτογραφία και η Ιβάνκα Τραμπ ποζάρει σαν μοντέλο…

Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Meckel και φυσικά έκανε… πάταγο.

Δείτε το video

Μια από τις πιο… περίεργες έως αστείες στιγμές της συζήτησης και η ερώτηση που έθεσε η Miriam Meckel στην Άνγκελα Μέρκελ. “Είστε φεμινίστρια;” τη ρώτησε, με την καγκελάριο της Γερμανίας να… κολλάει και να μοιάζει αμήχανη να απαντήσει αν είναι η όχι. Βρήκε διέξοδο στο “δεν θέλω να βάζω ταμπέλες” αλλά το ύφος της αλλά και η αντίδραση της Κριστίν Λαγκάρντ που έκανε σαν παιδί που του δίνουν παγωτό, ήταν όλα τα λεφτά!

Δείτε το video

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version