Κόσμος

Το μωρό βιαζόταν…..

Νεογέννητο βρέφος γλίστρησε από τις τουαλέτες του τρένου στις σιδηροδρομικές γραμμές. Εντρομη η μητέρα του πήδηξε από το τρένο για να το βρει.

Πανικός επικράτησε σε εν κινήσει τρένο εξπρές του κρατιδίου της δυτικής Βεγγάλης, στην ανατολική Ινδία.
Μια 28χρονη έγκυος ένοιωσε πόνους. Μπήκε στην τουαλέτα και γέννησε. Όμως το βρέφος γλίστρησε στη βιολογική τουαλέτα και κατέληξε στις γραμμές.
Η μητέρα σε κατάσταση σοκ πήδηξε από το τρένο. Ο σύζυγός της και οι υπόλοιποι επιβάτες πάτησαν το συναγερμό.Πίστεψαν ότι η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
Την βρήκαν να κάθεται στις σιδηροδρομικές γραμμές κρατώντας στα πόδια της το νεογέννητο βρέφος της που δεν είχε πάθει ούτε γρατσουνιά.
 
    Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και το Φεβρουάριο του 2008.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα