Site icon NewsIT

Το «πηγαδάκι» Μπάιντεν και Ομπάμα στην κηδεία της Έθελ Κένεντι: Υποψίες ότι «έθαβαν» την Κάμαλα Χάρις 

17.10.2024 | 22:32
Το «πηγαδάκι» Μπάιντεν και Ομπάμα στην κηδεία της Έθελ Κένεντι: Υποψίες ότι «έθαβαν» την Κάμαλα Χάρις 

«Πηγαδάκι» έστησαν ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ και ο πρώην- Τζο Μπάιντεν και Μπαράκ Ομπάμα με θέμα το κάτα πόσο είναι εφικτό να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές η Κάμαλα Χάρις.

Οι Τζο Μπάιντεν και Μπαράκ Ομπάμα, τα είπαν χθες (16.10.2024) τετ α τετ στην κηδεία της Εθελ Κένεντι  – χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι που πέθανε την περασμένη Πέμπτη (10.10.2024) σε ηλικία 96 ετών  – και φυσικά η daily mail «διάβασε» τα χείλη τους.

«Δεν είναι τόσο δυνατή όσο εγώ», φέρεται να είπε ο Μπάιντεν σύμφωνα με τον αναγνώστη χειλιών Jeremy Freeman, πριν ο Obama απαντήσει «αυτό είναι αλήθεια».

Ο Freeman, δήλωσε στη DailyMail.com ότι οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν «πολύ υποστηρικτικοί» ο ένας για τον άλλον στη συζήτηση.

Υπήρχαν όμως και αρκετές φράσεις που θα εντείνουν την ίντριγκα για το «υποκείμενο» της συζήτησης των δύο Δημοκρατικών και αν επρόκειτο για την Χάρις.

 

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον Freeman, στην αρχή της κουβέντας, ο Μπάιντεν είπε στον Ομπάμα: «Δεν είναι τόσο δυνατή όσο εγώ».

Ο Ομπάμα απάντησε: «Το ξέρω… αυτό είναι αλήθεια… έχουμε χρόνο».

Στη συνέχεια ο Ομπάμα είπε στον Μπάιντεν: «Όχι, αυτό δεν ισχύει» – στον οποίο ο Μπάιντεν απάντησε: «Χμμ.».

Ο πρώην πρόεδρος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό που μπορούμε να έχουμε λίγο χρόνο μαζί».

Ο Μπάιντεν φάνηκε να στηρίζει τον προκάτοχό του, λέγοντας: «Ναι, θα τα καταφέρουμε εγκαίρως».

Στη συνέχεια ο Ομπάμα γύρισε μακριά από την κάμερα και είπε κάτι άλλο στον Μπάιντεν, στο οποίο ο πρόεδρος απάντησε: «Εεεε».

Τη συζήτηση στην κηδεία διέκοψε στη συνέχεια ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος τους κοίταξε και έκανε μια χειρονομία προς το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού.

Η συνάντηση των Ομπάμα και Μπάιντεν στην κηδεία, ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση των δυο αντρών από τότε που ο πρόεδρος εγκατέλειψε την εκστρατεία επανεκλογής του και υποστήριξε τη Χάρις.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version