Κόσμος

Το ταξίδι στο Λας Βέγκας του άλλαξε τη ζωή!

Ούτε που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι στα 64 του χρόνια θα άλλαζε ριζικά η ζωή του με ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας.

Ο John Hesp αποφάσισε να εκπληρώσει έναν από τους κορυφαίους στόχους που είχε στη λίστα επιθυμιών του. Ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας που έμελλε τελικά να του αλλάξει τη ζωή. Ήθελε να παίξει στο κύριο event του World Series of Poker. Πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου μπορεί να παίξει όποιος θέλει αρκεί να διαθέσει 10.000 για το εισιτήριο εισόδου.

Το έκαναν συνολικά 7.221 παίκτες, ανάμεσά τους και ο Hesp, με την ελπίδα να διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Hesp είναι ότι ποτέ δεν είχε παίξει σε τουρνουά με μεγαλύτερο buy-in από 10 λίρες.

Αντιμετώπισε τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του παιχνιδιού και κατάφερε τελικά να φύγει με 1 εκατομμύριο δολάρια από το Λας Βέγκας. “Είμαι στο πόκερ ό,τι και ο Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτική. Ερασιτέχνης”, δήλωσε στο Pokernews. “Είχα πει στη γυναίκα μου πριν τρεις μήνες αν θα την πείραζε να πήγαινα και πήγα τελικά με ένα φίλο μου”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα