Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Το τέρας της κατάθλιψης! Κρεμάστηκε 17χρονη

Το τέρας της κατάθλιψης! Κρεμάστηκε 17χρονη

Είχε όλη τη ζωή μπροστά της, αλλά νικήθηκε από την κατάθλιψη. Η 17χρονη Anielka Jennings δεν άντεξε άλλο να παλεύει με τον ίδιο της τον εαυτό και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Το 17χρονο μοντέλο κρεμάστηκε, με τους γονείς της να δηλώνουν πως υπέφερε από κατάθλιψη μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στα 12 της χρόνια. Είχε προβλήματα στην καρδιά και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση πριν από 4 χρόνια, αλλά ακολούθησαν επιπλοκές.

Η μητέρα της Aleksandra Jennings δήλωσε πως πάλευε να συμβιβαστεί με την εικόνα του σώματός της λόγω των προβλημάτων υγείας της. Είχε υπογράψει συμβόλαιο σε πρακτορείο μοντέλων πριν από ένα χρόνο και όνειρό της ήταν να πάει στην Αμερική και να γνωρίσει τον Justin Bieber.

H Anielka δεν είδε ποτέ τον εαυτό της όμορφο και επηρεάστηκε βαθιά από το bullying και τα σχόλια των συμμαθητριών της στο σχολείο. Σε προσωπικό της λογαριασμό που είχε δημιουργήσει στο We Heart It είχε ανεβάσει δεκάδες φωτογραφίες σχετικές με την ανορεξία, βάζοντας hashtags όπως κατάθλιψη.

“Η Anielka φώτιζε κάθε δωμάτιο. Απλά αγαπούσε τη ζωή. Δεν χρειαζόταν να βλέπω τηλεόραση. Μπορούσα να βλέπω εκείνη. Θα πρέπει να περνούσε μια κόλαση. Ήταν τόσο μόνη. Δεν είχε αληθινούς φίλους Είχε μόνο τους γονείς της. Είχε την αθώα καρδιά ενός παιδιού. Απλά δεν προοριζόταν για αυτόν τον κόσμο”, σημείωσε η μητέρα της.

Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για την Anielka. “Για τέσσερα χρόνια είχε βηματοδότη και υπέστη εγκεφαλικό. Τρεις μήνες αργότερα έκανε μεταμόσχευση καρδιάς. Δυστυχώς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και την αναπηρία της. Την αγαπώ τόσο πολύ! Σας παρακαλώ να προσευχηθείτε για τη σωτηρία της ψυχής της”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε