Κόσμος

Το χαβιάρι μαύρο, η βότκα ρωσική – Το νέο κατόρθωμα του Πούτιν [video]

Οι ρωσικές κρέπες λέγονται μπλίνι και ειδικά όταν συνοδεύονται με χαβιάρι είναι το κάτι άλλο λένε αυτοί που ξέρουν. Και ο Βλαντιμίρ Πούτιν τα ξέρει όλα και πολυ καλά. Είναι και σκληρό καρύδι και ικανός διαπραγματευτής, και ικανότατος μάγειρας. Πήρε λοιπόν τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, του φόρεσε μαγειρική ποδιά και έπιασαν δουλειά.

Βλαντιμίρ Πούτιν και Σι Τζινπινγκ έχουν μαγειρέψει ξανά μαζί στην Κίνα. Χθες, στο Βλαδιβοστόκ, φόρεσαν τις ποδιές τους, έψησαν μόνοι τους τις ρωσικές κρέπες (μπλίνις) και έβαλαν μέσα τα ταπεινά υλικά (χαβιάρι) τα οποία συνόδευσαν με βότκα. Στην Κίνα είχαν φτιάξει ταπεινά ντάμπλινγκς. Και οι δυο προτίμησαν και μαύρο και κόκκινο χαβιάρι και αφού τσούγκρισαν τα ποτήρια τους ήπιαν μια γουλίτσα βότκα.

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/HMYUsRtuCds

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie