Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Τον Ομπάμα δεν θα τον πλησιάσεις! Τον Ομπάμα! (VIDEO)

Τον Ομπάμα δεν θα τον πλησιάσεις! Τον Ομπάμα! (VIDEO)

Δεν ήξερε από που του ‘ρθε ο άμοιρος ποδηλάτης, που έκανε το μεγάλο λάθος να πλησιάσει στο σημείο απ’ όπου θα περνούσε η αυτοκινητοπομπή του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Και εκεί που έκανε… ορθοπεταλιές αμέριμνος, βρέθηκε στο έδαφος. Και δεν ήταν μόνο αυτό!

Όλα έγιναν στη Νέα Υόρκη στην Park Avenue του Μανχάταν. Και καταγράφηκαν από το κινητό ενός πολίτη: Ο ποδηλάτης κινείται αμέριμνος μέχρι που ένας αστυνομικός τον γκρεμίσει, κυριολεκτικά και τον κρατά στο έδαφος.

Γιατί; Γιατί από το σημείο δευτερόλεπτα μετά πέρασε τη αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου (που πήγαινε στην εκπομπή του Jimmy Fallon για να… jam-αρει) και μάλλον ο αστυνομικός πίστεψε ότι ο ποδηλάτης έχει μαζί του τουλάχιστον πυρηνική βόμβα.

Αλλά ακόμη πιο εξοργιστικό είναι αυτό που ακολούθησε: ενώ ο ποδηλάτης είναι πεσμένος στο έδαφος και οι αστυνομικοί δεν τον αφήνουν να σηκωθεί, στο σημείο τρέχει ένας άλλος ένστολος, ο οποίος τραβά τον άνδρα από τα χέρια. Στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες και τον απομάκρυναν από το σημείο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε