Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τον σκότωσαν γιατί… βαριόντουσαν!

Τον σκότωσαν γιατί… βαριόντουσαν!

Άφωνη αφήνει την αμερικανική κοινή γνώμη η εν ψυχρώ δολοφονία ενός Αυστραλού παίκτη του μπέιζμπολ, στην Οκλαχόμα, από δυο εφήβους, που ήθελαν να… ξεπεράσουν την πλήξη τους!

Ο 22χρονος Αυστραλός παίκτης του μπέιζμπολ, Κρίστοφερ Λέιν, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, ενώ έκανε τζόκινγκ στους δρόμους της μικρής πόλης Ντούνκαν στην Οκλαχόμα, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο μιας αθλητικής υποτροφίας.

O Μάικλ Ντουέιν Τζόουνς που θεωρείται συνεργός του εγκλήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
Ο Τσάνσεϊ Λούνα, ένας από τους νεαρούς που κατηγορούνται για τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
Ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης, Τζέιμς Έντουαρντ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
Ο 15χρονος Τζέιμς Έντουαρντ και ο 16χρονος Τσάσνει Λούνα, είναι οι δυο έφηβοι που κατηγορούνται για το φόνο του αθλητή, ενώ ο 17χρονος Μάικλ Ντουέιν Τζόουνς, κατηγορείται για συνέργια, καθώς ήταν αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο από όπου οι νεαροί πυροβόλησαν τον αθλητή.

Στην Οκλαχόμα ισχύει η θανατική ποινή και μπορεί να ζητηθεί ακόμη και για ανηλίκους

«Είχαν βαρεθεί και απλά ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον», είπε στο ABCNews.com ο Ντάνι Φόρντ αρχηγός της αστυνομίας στο Ντούνκαν. «Τον πυροβόλησαν στην πλάτη και έφυγαν», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εισαγγελέα Τζέισον Χικς, οι δύο έφηβοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία, απειλούνται με ισόβια κάθειρξη.

Ο Κρίστοφερ Λέιν έπαιζε μπέιζμπολ στο πανεπιστήμιο Αντα της Οκλαχόμα. Τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν την ώρα που έκανε τζόκινγκ στις 16 Αυγούστου. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δολοφόνοι του απλά... βαριούνταν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
Ο πατέρας του θύματος δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Μελβούρνη ότι «τίποτα καλό δεν θα βγει από αυτό, γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν απλά ένα παιδί στην αρχή της ζωής του. Προσπαθούμε να καταλάβουμε, είναι μια τρέλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιστόριους: Θέλει διακανονισμό με την οικογένεια της Ρίβα

Καταδίκη για ομογενή εθισμένο στον τζόγο – Στραγγάλισε μια γυναίκα

Δολοφονήθηκε από στρατιώτη η πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Αποκεφάλισαν άστεγο και έπαιζαν ποδόσφαιρο με το κεφάλι του

Οκτώ έφηβοι οδήγησαν στην αυτοκτονία μια 14χρονη, μέσω facebook

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε