Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Τον Τραμπ δεν θα τον ξανακρύψεις, τον Τραμπ! [vid]

Τον Τραμπ δεν θα τον ξανακρύψεις, τον Τραμπ! [vid]

Δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε “κίνηση καλωσορίσματος”. Ο Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να σπρώχνει από τον δρόμο του τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου, Ντούσκο Μάρκοβιτς, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου οι ηγέτες των χωρών – μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, οδηγούνται για την “οικογενειακή” φωτογραφία.

Η αμήχανη στιγμή μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του ηγέτη του Μαυροβουνίου – το οποίο γίνεται και επίσημα μέλος του ΝΑΤΟ στις 5 Ιουνίου – καταγράφηκε κατά τον εορτασμό για την μεταφορά του αρχηγείου του ΝΑΤΟ από την βελγική κυβέρνηση.

Καθώς οι ηγέτες των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ οδηγούνται για την “οικογενειακή” φωτογραφία, ο Τραμπ προσεγγίζει τον Μάρκοβιτς από πίσω και καθώς τον φτάνει τον παραμερίζει με το χέρι του. Αφού φτιάχνει το σακάκι του, ο Τραμπ ξεκινά κουβέντα με την Λιθουανή πρόεδρο.

Το επεισόδιο προέκυψε μετά από ομιλία του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος σημείωσε πως το ΝΑΤΟ πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με την τρομοκρατία αλλά και πως “τα έθνη οφείλουν πολλά χρήματα” για την άμυνα τους.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε