Κόσμος

Τουρίστρια στην Ινδονησία έβγαζε φωτογραφίες και έπεσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο

Απίστευτο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ινδονησία, με μία 31χρονη τουρίστρια να χάνει τη ζωή της αφού σκόνταψε και έπεσε από μεγάλο ύψος μέσα σε ενεργό ηφαίστειο, ενώ έβγαζε φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την New York Post, το θύμα, η 31χρονη Huang Lihong από την Κίνα, ήταν μαζί με τον σύζυγό της σε ξενάγηση σε ένα πάρκο ηφαιστείων όταν έπεσε μέσα στον κρατήρα.

Το ζευγάρι είχε ανέβει στην κορυφή του ενεργού ηφαιστείου, το οποίο είναι γνωστό για το δημοφιλές φαινόμενο της «μπλε φωτιάς», για να δει την ανατολή του ήλιου.

Ο ξεναγός δήλωσε στις Αρχές ότι η τουρίστρια αρχικά κρατούσε απόσταση ασφαλείας από την άκρη του κρατήρα, αφού είχε επανειλημμένα προειδοποιηθεί για τους κινδύνους που υπάρχουν αν κάποιος θέλει να φωτογραφηθεί.

Την ώρα όμως που έβγαζε φωτογραφίες, άρχισε να περπατάει προς τα πίσω, πάτησε το μακρύ της ρούχο, σκόνταψε και έπεσε μέσα στο ηφαίστειο.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειχνε την άτυχη τουρίστρια να ποζάρει λίγο πριν από τη θανατηφόρα πτώση της.

Οι διασώστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να ανασύρουν το πτώμα της, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο θάνατος της θεωρείται ατύχημα.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς