Κόσμος

Τουρκία: Απαράδεκτη η ανακοίνωση της Ε.Ε.

Με το χαβά της η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί. Χαρακτηρίζει μάλιστα απαράδεκτο το ανακοινωθέν της Ε.Ε. που καταδικάζει τη στάση της Άγκυρας σε μια σειρά θεμάτων.

Η απάντηση της Τουρκίας στο ανακοινωθέν της Ε.Ε. Ήρθε από τον εκπρόσωπο του Τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόι, ο οποίος απέρριψε τις «απαράδεκτες», όπως τις χαρακτήρισε, επικρίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προφανώς το γεγονός ότι η Ε.Ε. Με σαφήνεια καταδίκασε της στάση της Τουρκίας έναντι Κύπρου και Ελλάδας, αλλά και την κράτηση Ευρωπαίων πολιτών έχει εκνευρίσει την Άγκυρα.

«Το ανακοινωθέν περιέχει απαράδεκτες εκφράσεις για τη χώρα μας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λαοθάλασσα στην Μέκκα: Πάνω από ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι από όλο τον κόσμο στο μεγάλο προσκύνημα
Οι αρχές έχουν λάβει μέτρα για να αποφύγουν μια τραγωδία σαν την περσινή, όταν 1.300 πιστοί πέθαναν λόγω του ακραίου καύσωνα, καθώς η θερμοκρασία έφτανε τους 51,8 βαθμούς
Μουσουλμάνοι προσεύχονται το πρωί στο Μεγάλο Τζαμί κατά τη διάρκεια του ετήσιου προσκυνήματος Χατζ στην ιερή πόλη της Μέκκας
Ο Πούτιν επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πάπα Λέοντα – «Η Ουκρανία επιδιώκει την κλιμάκωση των εχθροπραξιών» λέει ο Ρώσος πρόεδρος
Η ανακοίνωση του Κρεμλίνου αναφέρει πως ο Πούτιν επισήμανε στον συνομιλητή του ότι «για μια οριστική, δίκαιη και συνολική διευθέτηση της κρίσης απαιτείται η εξάλειψη των βαθύτερων αιτίων της»
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Πάπας Λέων