Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τουρκία: Ερντογάν έχεις ταλέντο – Ο πρόεδρος της χώρας έκανε και τον τραγουδιστή σε προεκλογική συγκέντρωση

Τουρκία: Ερντογάν έχεις ταλέντο – Ο πρόεδρος της χώρας έκανε και τον τραγουδιστή σε προεκλογική συγκέντρωση

Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει τα πάντα για να πάρει καμιά ψήφο παραπάνω και στο πλαίσιο αυτό έκανε και τον τραγουδιστή. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν δίστασε να τραγουδήσει ερωτικό τραγούδι σε προεκλογική του συγκέντρωση.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και προσπάθησε να πείσει τους πολίτες να τον ψηφίσουν όχι μόνο με τα λόγια της ομιλίας του, αλλά και με τις φωνητικές του ικανότητες στο τραγούδι.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν δίστασε να τραγουδήσει γνωστό τουρκικό ερωτικό τραγούδι, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μάλλον θα έπαιρνε… μηδέν από όλους τους κριτές αν μετείχε σε διαγωνισμό τραγουδιού.

 

Από την άλλη, πάντως, τα… έδωσε όλα στο τραγούδι και το κοινό αποθέωσε τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Δείτε το τραγούδι του προέδρου της Τουρκίας στο 46:42

Οι στίχοι του τραγουδιού που… εκτέλεσε ο Ερντογάν

Το τραγούδι που επέλεξε να πει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ένα γνωστό ερωτικό τραγούδι. Οι στίχοι του… μιλάνε από μόνοι τους: 

«Σε όσους ακούν και δεν ακούν.

Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν.

Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ!»

Βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις

Μέχρι και τώρα σε πολλές από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, παίζονταν ερωτικά τραγούδια αφιερωμένα φυσικά στον πρόεδρο της χώρας.

Τα ποσοστά του Ερντογάν στις δημοσκοπήσεις όμως, έχουν πάρει φόρα στην κατηφόρα και έτσι ο Τούρκος πρόεδρος αποφάσισε να κάνει μέχρι και τον τραγουδιστή μπας και συγκινήσει τον κόσμο να τον ψηφίσει.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις