Site icon NewsIT

Τουρκία: Νέες εξελίξεις στη δολοφονία της Ναρίν – Είχε μάθει για σχέση του θείου με τη μητέρα της, ήθελαν να της κλείσουν το στόμα

13.09.2024 | 19:28
Τουρκία: Νέες εξελίξεις στη δολοφονία της Ναρίν – Είχε μάθει για σχέση του θείου με τη μητέρα της, ήθελαν να της κλείσουν το στόμα

Σείεται η Τουρκία από τις νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία της μικρής Ναρίν, οι οποίες σοκάρουν ακόμα και τους πιο σκληροτράχηλους.

Ήδη, για τη δολοφονία της 8χρονης, σε περιοχή της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, έχουν προφυλακιστεί η μητέρα της Ναρίν, Γιουκσέλ Γκουράν και ο 18χρονος αδελφός της, Ενλές Γκουράν.

Τα δήθεν αγαπημένα της πρόσωπα, συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν με την κατηγορία της συμμετοχής σε δολοφονία εκ προθέσεως.

Στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφορεί η υπόθεση πως η μητέρα είχε παράνομο δεσμό με τον θείο, Σαλίμ Γκουράν. Η μικρούλα Ναρίν τους είδε και ο θείος τη σκότωσε για να της κλείσει το στόμα.

Η μητέρα της Ναρίν στην ανάκριση αρνήθηκε τα πάντα.

«Πως θα μπορούσα να έχω σχέση με αυτόν τον άντρα; Δεν είχα σχέση μαζί του ούτε πριν το γάμο μου, ο Σαλίμ είχε αρραβωνιαστεί κάποια άλλη. Δεν είχαμε μπει ποτέ στο αυτοκίνητο του Σαλίμ όλη η οικογένεια. Η Ναρίν είχε μπει μαζί και με άλλους ανθρώπους στις 14 Ιουλίου 2024, για να πάνε σε έναν αρραβώνα, ήταν στο πίσω κάθισμα», είπε στην κατάθεσή της.

Προφυλακισμένη η μισή οικογένεια της Ναρίν

Εκτός από τη μητέρα και τον αδελφό, προφυλακίστηκαν ο θείος, Σαλίμ Γκουράν, η σύζυγός του, η 19χρονη κόρη τους κι άλλα 3 μέλη της ίδιας οικογένειας.

Προφυλακισμένος είναι και ο Νεβζάτ Μπαχτιάρ, ο άντρας που ομολόγησε πριν από τρείς μέρες ότι ο θείος σκότωσε το κοριτσάκι και του είπε να πετάξει το πτώμα στο ποτάμι, δίνοντας του 200.000 λίρες

Το άλλο θύμα της υπόθεσης είναι ο πατέρας της Ναρίν. Απαρηγόρητος ζητά την πιο αυστηρή τιμωρία για τους δολοφόνους της κόρης του. «Να μπουν φυλακή», λέει «και η γυναίκα και ο αδελφός μου».

O πατέρας είχε συλληφθεί και ανακρίθηκε στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία. Μετά την ανάκριση, ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο.

Χαρακτηριστικό της καχυποψίας και του φόβου που υπάρχει στην περιοχή είναι ότι προσήχθη και ανακρίθηκε ακόμη και ο ιμάμης της περιοχής. Αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία ούτε ότι συμμετείχε ούτε ότι γνώριζε κάτι για την σοκαριστική δολοφονία.

Σημειώνεται ότι η 8χρονη Ναρίν, εξαφανίστηκε στις 21 Αυγούστου στην περιοχή Μπαγλάρ του Ντιγιαρμπακίρ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας και βρέθηκε νεκρή στις 8 Σεπτεμβρίου στην άκρη ενός ρέματος μέσα σε ένα σάκο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version