Κόσμος

Τουρκία: Τρεις στρατιώτες νεκροί και 4 τραυματίες σε επιχείρηση κατά Κούρδων στο Ιράκ

Τρεις στρατιώτες από την Τουρκία σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν την Παρασκευή (22/12/2023) σε επιχείρηση του τουρκικού στρατού κατά Κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ στο Βόρειο Ιράκ.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας στην Τουρκία συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή και μαχητικά της τουρκικής αεροπορίας πλήττουν προκαθορισμένους στόχους και τις οδούς διαφυγής των ενόπλων του PKK.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που επικαλείται η ίδια πηγή, σκοτώθηκαν τέσσερις αντάρτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος