Site icon NewsIT

Τουρίστρια έζησε τον εφιάλτη – Τη νάρκωσε, την απήγαγε και τη βίασε

31.03.2016 | 07:26
Τουρίστρια έζησε τον εφιάλτη – Τη νάρκωσε, την απήγαγε και τη βίασε

Οι ειδυλλιακές διακοπές μετατράπηκαν στον απόλυτο εφιάλτη για την 25χρονη Airdrie Mattner. Προσπαθεί πλέον να φέρει τον δράστη ενώπιον της δικαιοσύνης, κατηγορώντας τις αρχές της Νότιας Κορέας για αμέλεια.

Έχει φτιάξει μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονται ώστε να επιστρέψει στην Κορέα, να πάρει τον φάκελο της υπόθεσης και να πάει στο Λονδίνο όπου ζει ο φερόμενος δράστης. Μέσα σε δύο εβδομάδες κατάφερε να συγκεντρώσει 11.000 δολάρια, ενώ πολλές άλλες γυναίκες έχουν επικοινωνήσει μαζί της για να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

“Περισσότερες από 17 υποθέσεις στη Σεούλ είχαν παράμοια αντιμετώπιση από τι αρχές. Αυτό είναι απίστευτο, αλλά μου δίνει το κουράγιο πως κάνω το σωστό πράγμα που επιδιώκω την τιμωρία του δράστη”.

Η 25χρονη, που διδάσκει αγγλικά στην Ιαπωνία, ταξίδευε μόνη της στη Σεούλ. Θυμάται πως ο δράστης την έβαλε σε ταξί, την πήγε σε ξενοδοχείο και τη βίασε. “Θυμάμαι να λέω στον οδηγό ταξί να με πάει στο hostel μου. Με αγνόησε και συνέχισε να οδηγεί στο σημείο που του υπέδειξε ο άντρας που καθόταν δίπλα μου. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι ξενοδοχείου. Βρισκόταν πάνω μου εκείνος. Προσπάθησα να τον διώξω αλλά ήμουν πολύ ναρκωμένη για να τα καταφέρω. Ξύπνησα το επόμενο πρωί εντελώς γυμνή. Τα χρήματά μου είχαν εξαφανιστεί. Τα ρούχα μου ήταν σκισμένα και τα πράγματά μου σκορπισμένα στο δωμάτιο”.

Ανέφερε την επίθεση στις αρές αμέσως και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Ανακάλυψε όμως ότι δεν ακολουθήθηκαν οι σωστές διαδικασίες και δεν είχαν συλλέξει DNA. Δεν εξέτασαν ακόμα αν είχε στον οργανισμό της ίχνη από χάπι βιασμού παρόλο που είχε πει στις αρχές πως την είχε ναρκώσει.

“Με αμφισβήτησαν με πολύ προσβλητικό τρόπο. Επέμεινα ότι δεν λιποθύμησα από το πολύ ποτό και ότι με είχε ναρκώσει”. Ο δράστης την επόμενη μέρα της έστειλε αίτημα φιλίας στο facebook και έδωσε τα στοιχεία του στην αστυνομία, αλλά οι αρχές δεν τον ανέκριναν επειδή τα αρχεία δεν έδειχναν να βρίσκεται στη χώρα όταν έγινε η επίθεση.

Επιδιώκει να κυνηγήσει την υπόθεση, έχοντας εξασφαλίσει και πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του ξενοδοχείου. “Αφού έχασα την πίστη μου στις αρχές και τη δικαιοσύνη της Κορέας, αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να αναζητήσουμε δικαιοσύνη στο Λονδίνο”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version