Κόσμος

Τραγωδία! Αδερφές πήδηξαν στο κενό για την «Μπλε Φάλαινα»

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η διπλή αυτοκτονία δύο ετεροθαλών αδερφών στη Ρωσία να συνδέεται με τη διαβόητη "Μπλε Φάλαινα".

Η Maria Vinogradova και η Anastasia Svetozarova βρέθηκαν νεκρές στο χιονισμένο πεζοδρόμιο κάτω από το συγκρότημα διαμερισμάτων τους στο Izhevsk.

Οι δύο ανήλικες πιστεύεται ότι πήδηξαν από τον 10ο όροφο. Οι αρχές εξετάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους υπολογιστές τους για να δουν αν συνδέονται οι θάνατοί τους με το αυτοκτονικό παιχνίδι “Μπλε Φάλαινα”.

Βυθισμένες στην κατάθλιψη οι αδερφές

Η 12χρονη Maria φέρεται να ήταν αναστατωμένη και να έπεσε σε κατάθλιψη όταν η μητέρα τους την πήγε σε γυναικολόγο μετά τη σχέση που ξεκίνησε.

Σύμφωνα με αναφορές, η μητέρα τους ήταν έξαλλη για τη σχέση της με τον Dmitry. Φίλοι της 15χρονης Anastasia ανέφεραν ότι και εκείνη ήταν καταθλιπτική.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ εναντίον όλων: Ο «πόλεμος» με τα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια, οι περικοπές στη χρηματοδότηση και τα τελεσίγραφα
Η κυβέρνηση Τραμπ έχει απειλήσει να περικόψει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση πανεπιστημίων, τα οποία κατηγορεί ότι ανέχονται τον αντισημιτισμό στους χώρους τους
Φοιτητές από πανεπιστήμια της Ουάσινγκτον διαμαρτύρονται για τις περικοπές χρηματοδότησης