Κυριακή, 29 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Τραγωδία! Αστυνομικός σκότωσε 12χρονη – Έκανε έξωση στην οικογένειά της

Τραγωδία! Αστυνομικός σκότωσε 12χρονη – Έκανε έξωση στην οικογένειά της

Σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 12χρονου κοριτσιού από αστυνομικό που προσπαθούσε να βγάλει στον δρόμο την οικογένειά της. Η Ciara Meyer πυροβολήθηκε από τον Clarke Steele κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης με τον πατέρα της.

Το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον 57χρονο πατέρα της Donald B. Meyer το πρωί της Δευτέρας όταν τον πυροβόλησε ο αστυνομικός. Η σφαίρα πέρασε μέσα από το χέρι του και χτύπησε την κόρη του. Πέθανε στο σημείο. Η νεκροψία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Υπήρχε διαταγή έξωσης για την οικογένεια της 12χρονης από το διαμέρισμά τους. Ο πατέρας της άνοιξε στους αστυνομικούς και όταν τους είδε έκλεισε την πόρτα. Άνοιξε ξανά και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον αστυνομικό, απειλώντας τον με όπλο. Με το όπλο να είναι στραμμένο στο στήθος του, ο αστυνομικός τράβηξε το περίστροφό του και τον πυροβόλησε μία φορά. Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και θα κατηγορηθεί για το περιστατικό.

Οι συγγενείς της 12χρονης δήλωσαν πως η μαθήτρια είχε μείνει στο σπίτι τη Δευτέρα επειδή ήταν άρρωστη. “Ήταν πολύ ευγενικό και γλυκό παιδί. Ένα μικρό κορίτσι που δεν είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει και να ζήσει τη ζωή της. Είναι φριχτό” δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε