Δευτέρα, 7 Οκτ.
22oC Αθήνα

Τραγωδία! Έγινε πατροκτόνος για το χρήμα

Τραγωδία! Έγινε πατροκτόνος για το χρήμα

Όλες οι υποψίες για τη δολοφονία του 56χρονου Jeffrey και της 55χρονης Janet Navin πέφτουν στον γιο τους Kyle. Ο νεαρός, που θεωρείται βασικός ύποπτος, καυχιόταν στην κοπέλα του πως είχε το τέλειο σχέδιο για να βγάλει χρήματα για μια ζωή.

Αυτό ενώ οι γονείς του σχεδίαζαν να τον αφήσουν έξω από τη διαθήκη τους. Τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως μήνες μετά την εξαφάνισή τους και μετά την ανακάλυψη των πτωμάτων τους, που βρέθηκαν θαμμένα πίσω από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Οι αρχές πίστευαν εδώ και καιρό πως ο Kyle σχετίζεται με τη μυστηριώδη υπόθεση. Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον φόνο των γονιών του, χωρίς να έχει καταδικαστεί επίσημα. Η 31χρονη φίλη του Jennifer Valiante έχει κατηγορηθεί για συνωμοσία στη διάπραξη φόνου και για παρεμπόδιση της δίωξης.

Ένα μήνα πριν από την εξαφάνισή τους, ο Kyle είχε πει στη Valiante πως είχε ένα σχέδιο που θα έλυνε κάθε τους πρόβλημα και θα τους εξασφάλιζε μια απίστευτα πλούσια ζωή. “Καθάρισε τη μόλυνση και πάρε χρήμα για μια ζωή. Είναι τέλειο σχέδιο”, της είχε γράψει χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιούσε για τον πατέρα του υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και της έλεγε πως προσπαθεί να μην τον χτυπήσει γιατί αν το κάνει δεν θα μπορέί να σταματήσει.

Λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία τους, η μητέρα του είχε αποκαλύψει σε μια φίλη της πως είναι πολύ δύσκολη η σχέση με τον γιο της. Πίστευε, όπως της είπε, πως κάνει χρήση ναρκωτικών. Δεν πλήρωνε το δάνειο ή τους φόρους για το σπίτι που του είχαν αγοράσει και της αποκάλυψε πως σχεδίαζαν να τον αφήσουν εκτός διαθήκης. Ακόμα και ο μικρότερος αδερφός του Taylor είχε καταθέσει στις αρχές ότι κατάλαβε πως κάτι τους έκανε ο 27χρονος αδερφός του. Οι έρευνες που έγιναν παράλληλα στο σπίτι του Kyle δείχνουν πολύ έντονα πως τους δολοφόνησε ο γιος τους.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε