Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Τραγωδία! Έστειλε βίντεο πριν αυτοκτονήσει στη μητέρα του – Το είδε πολύ αργά

Τραγωδία! Έστειλε βίντεο πριν αυτοκτονήσει στη μητέρα του – Το είδε πολύ αργά

Ένας 26χρονος είχε μόλις χωρίσει από την κοπέλα του και ο πόνος του ήταν αβάσταχτος. Δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και επέλεξε να αυτοκτονήσει. Τράβηξε ένα τελευταίο βίντεο και το έστειλε στη μητέρα του. Όταν όμως αυτή έπρεπε να το δει, κοιμόταν και τελικά, δεν πρόλαβε να σώσει το γιο της.

Ο 26 χρονος Craig Westby, από το Chesterton, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ένας πληγωμένος πατέρας, εγκαταλελειμμένος από τη γυναίκα της ζωής του, δεν ήθελε να ζήσει. ”Αυτή η ζωή δεν είναι για μένα”, έγραφε στο σημείωμα’. Βιντεοσκόπησε τις προετοιμασίες για την αυτοκτονία του και λίγα λεπτά αφότου έστειλε το προειδοποιητικό μήνυμα στη μητέρα του, κρεμάστηκε στο σπίτι του ‘μιας και είχε χάσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή’.

Η μητέρα του, δυστυχώς, πήρε το βίντεο έξι ώρες αργότερα, όταν ξύπνησε το πρωί, οπότε ήταν πολύ αργά για να σώσει το παιδί της. Ή ίδια, παρά τη θλίψη της μίλησε: ”Αναστατώθηκε στις αρχές του έτους, όταν χώρισε με τη φίλη του. Συνήθιζε να μου στέλνει μηνύματα πως αυτή η ζωή δεν του αρέσει. Ήθελε να τα ξαναβρεί με την κοπέλα του. Προσπαθούσα να μιλάω μαζί του και να του πω πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Δεν περίμενα ότι ήταν τόσο σοβαρό”.

Τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Craig, είχε στείλε ένα άλλο μήνυμα στη μητέρα του, όπου τη ρωτούσε ποια ήταν η καλύτερη μέθοδος για να σκοτώσει τον εαυτό του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε