Κόσμος

Τραγωδία στη Χιλή! Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι – Τουλάχιστον 6 νεκροί!

Ένα αεροπλάνο συνετρίβη στη νότια Χιλή, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Ο κυβερνήτης της περιοχής των Λιμνών, Χάρι Γιούργκενσεν, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα με το αεροπλάνο, επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι έξι: ο πιλότος και πέντε επιβάτες.

Το μικρό αεροσκάφος έπεσε πάνω σε ένα σπίτι, στο οποίο εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανείς από τους ενοίκους. Ένας άνθρωπος, που περνούσε σε κοντινή απόσταση, τραυματίστηκε από τα συντρίμμια.

Το αεροπλάνο εκτελούσε εμπορική πτήση από την πόλη Πουέρτο Μοντ, την πρωτεύουσα της επαρχίας των Λιμνών, στην Αγιακάρα, που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του χτύπησε, πιθανότατα, σε καλώδια του ηλεκτρικού, έπεσε στο σπίτι και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνεται το κατεστραμμένο σπίτι και η ουρά του αεροπλάνου στον κήπο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Τα μάτια του ήταν ανοιχτά, δεν ανταποκρινόταν, ήταν σε κώμα» περιγράφει ο γιατρός του Πάπα Φραγκίσκου - Η αποκάλυψη για τις 2 μυστικές επεμβάσεις
«Είμαι πολύ καλά, άρχισα πάλι να δουλεύω και είμαι έτοιμος γι’ αυτό» του είχε πει στην τελευταία τους συνάντηση, 2 ημέρες πριν τον θάνατό του
Ο Πάπας Φραγκίσκος το 2013
48χρονος Γάλλος με Πάρκινσον αποφάσισε να υποβληθεί σε ευθανασία στο Βέλγιο - «Ζω το καλύτερο τέλος της ζωής μου»
«Είχα τη στήριξη ψυχολόγου και ψυχιάτρου, φρόντισα να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για ζωή αλλά αποφάσισα να πω όχι και αποχαιρέτησα τους αγαπημένους μου» λέει ο Pierre Cousein
Ο 48χρονος Pierre Cousein 6