Κόσμος

Τραγωδία στην Ινδία: Ποδοπατήθηκαν σε σταθμό τρένου – Συγκλονιστικές εικόνες

Πολύνεκρη τραγωδία συγκλονίζει την Ινδία. 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 27 τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν σε πεζογέφυρα σιδηροδρομικού σταθμού στη Βομβάη.

Εικόνες που παγώνουν το αίμα. Εκατοντάδες άνθρωποι ποδοπατήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (29.09.2017) σε σταθμό τρένων στην Ινδία. Η τραγωδία σημειώθηκε στη Βομβάη, χρηματο-οικονομικό κέντρο της χώρας.

Ανάμεσα στους 22 νεκρούς είναι 18 γυναίκες και τέσσερις άνδρες.

https://youtu.be/-N8Z2b2g704

Βροχή και πανικός

Ο Rajesh Verma, εργαζόμενος στο σταθμό, δήλωσε ότι η τραγωδία σημειώθηκε όταν ξεκίνησε να βρέχει και ο κόσμος μαζεύτηκε σε πεζογέφυρα του σταθμού. Καθώς η βροχή δυνάμωνε, το πλήθος άρχισε να αυξάνεται.

mumbai

«Εξαιτίας της ξαφνικής βροχής, ο κόσμος περίμενε στο σταθμό. Όταν η βροχή σταμάτησε, επικράτησε χάος στην προσπάθειά τους να βγουν έξω. Τότε, σημειώθηκε το ποδοπάτημα», δήλωσε εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρίας.

mumbai mumbai mumbai mumbai

Η αστυνομία, από την πλευρά της, κάνει μια άλλη εκτίμηση. Πως ίσως ένας ισχυρός κρότος που ακούστηκε κοντά στο σταθμό, προκάλεσε πανικό, καθώς ο κόσμος άρχισε να τρέχει τρομοκρατημένος!

Με πληροφορίες από indianexpress.com
Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τούρκοι επιστήμονες διαφωνούν μεταξύ τους για το αν τα 6,2 Ρίχτερ της Κωνσταντινούπολης είναι «προάγγελος» μεγαλύτερου σεισμού
Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι η συνέχεια του ρήγματος προς τα ανατολικά και μέχρι το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό του 1999 δεν έχει «σπάσει» ακόμη
Ο εμβληματικός ναός της Αγίας Σοφίας στην «καρδιά» της Κωνσταντινούπολης
Καλοστημένη επιχείρηση πώλησης πλαστών προϊόντων πολυτελείας – Κινέζοι εκμεταλλεύονται το αλαλούμ με τους δασμούς του Τραμπ
Χωρίς λογότυπο, αλλά με υποτιθέμενη ίδια ποιότητα και σχεδιασμό, πωλούν σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, π.χ. μία επώνυμη τσάντα 38.000 δολαρίων, μόλις 1.400
Τσάντα Louis Vuitton στο Παρίσι 1