Κόσμος

Τραγωδία στην Καλιφόρνια: Τρεις νεκροί από τη σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων

Δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν αργά χθες το βράδυ κατά τις επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιάς στην κομητεία Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια κοντά στο Καμπαζόν, σκοτώνοντας τους τρεις επιβαίνοντες του ενός ελικοπτέρου, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Απαντώντας μέσω email στο Reuters το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ (NTSB) ανέφερε ότι ερευνά την εναέρια σύγκρουση μεταξύ ενός ελικοπτέρου Bell 407 και ενός ελικοπτέρου Sikorsky S-64E στην Καλιφόρνια.

Το πρώτο ελικόπτερο προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά τη σύγκρουση, αλλά το δεύτερο συνετρίβη, σκοτώνοντας και τα τρία άτομα που επέβαιναν, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο τον επικεφαλής του Τμήματος Δασών και Πυροπροστασίας της Νότιας Περιφέρειας της Καλιφόρνια (CalFire) Ντέιβιντ Φούλσερ.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν ένας πιλότος, ένας επικεφαλής τμήματος της CalFire και ένας κυβερνήτης, τόνισε ο Φούλσερ στο CNN.

https://twitter.com/rawsalerts/status/1688403513955483648?s=20

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς