Κυριακή, 28 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τραμπ: Κάνει “ανασχηματισμό” πριν συμπληρώσει μήνα στην προεδρία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Υπ’ ατμόν φέρεται να είναι ο Μάικλ Φλιν, την ώρα που δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα ο Φλιν, δεν είναι το μοναδικό στέλεχος της διοίκησης που ο Τραμπ σκέφτεται να αντικαταστήσει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν μοιάζει καθόλου ευχαριστημένος από το ξεκίνημα της προεδρίας του και σύμφωνα με το περιοδικό Politico, παραπονιέται σε φίλους και συμμάχους για την απόδοση μερικών εκ των επιλογών του.

Ο Τραμπ έχει αναφέρει σε αρκετούς συνεργάτες του πως είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του, Μάικλ Φλιν, έπειτα από δημιοσιεύματα που τον ήθελα να διεξάγει διαπραγματεύσεις κάτω από άκρα μυστικότητα με τους Ρώσους αλλά και να λέει ψέματα γι αυτό.

Ο πρόεδρος που αναγκάστηκε να απολογηθεί μεσοβδόμαδα γι αυτές τις επαφές φέρεται να θεωρεί πως ο Φλιν “είναι πρόβλημα”. Οι ανησυχίες του Τραμπ όμως δεν σταματούν στον Φλιν. Ευχαριστημένος δεν είναι ούτε από τον εκπρόσωπο Τύπου Σιν Σπάισερ. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα στις συζητήσεις μαζί του, του έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, τόσο για λάθη του ίδιου, όσο και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η γραμματέας του κάποια ζητήματα.

Επικαλούμενο συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ, το Politico, αναφέρει πως δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρινς Πρίμπους. Ήδη μάλιστα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα ονόματα των επικρατέστερων για τη θέση του.

ΠΗΓΗ: Politico.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε